Skapa maritim East Coast-stil i ditt hem

East Coast-stilen är en hyllning till naturen och kulturen i nordöstra USA, med naturliga, ljusa nyanser och en karaktäristisk pastellfärgad palett.

Överst har vi valt tre ljusa tapeter med marint tema från vår Nordic Home-kollektion som präglas av sommarkänsla och nostalgi.
 
Skapa ett stilsäkert, lugnt uttryck som harmonierar med både inne och ute genom att t.ex. sätta upp tapet på en enda vägg. Måla övriga väggar i en nedtonad färg som passar till tapeterna och ger hemmet ett sammanhållet, helgjutet uttryck. 

Så skapar du East Coast-stämning

East Coast-stilen blandar olika för att skapa lugn, nautisk atmosfär:
  • Rena naturmaterial, 
  • Lekfulla mönster och ljusa strandfärger 
  • Med beige och blå toner och en gnutta rött är du på god väg 
 
Vår robusta Flutex 7S har utvecklats med egenskaper som passar särskilt bra till East Coast-stilen. När du tittar på en vägg som är målad med Flutex 7S kommer du nämligen att uppleva exakt samma matthet, oavsett från vilken vinkel du betraktar väggen – elegant och behagligt för ögat.
 
maritimt

Flera artiklar

green_Nature_promo

Inomhuskulörer

Gör ditt hem till en naturlig oas

Kulörsammansättningar är ofta svåra och därför slutar det ofta med vitt på väggen. Läs hur du kan skapa ett färgrikt hem inspirerat av naturen.

Tips och tricks

Pigment

När du målar med mörka färger är det viktigt att alla pigment hamnar i samma riktning. När du är klar med en vägg tar du din roller och rollar väggen i samma riktning (uppifrån och ned, inte tvärtom). De mörka pigmenten är tydligare än de ljusa, och på det sättet får du en enhetlig yta utan ”märken” 
Svane_eco_promo

Välj miljömärkt färg

Titta efter EU-blomman eller Svanenmärket nästa gång du handlar till ditt måleriprojekt. Det är nämligen bra för både dig och miljön.
WallpaperUp

Videoguide

Uppsättning av non woven-tapet

I vår video visar vi hur du enkelt sätter upp tapet.
WallPaperDown

Videoguide

Nedtagning av tapet: Så tar du enkelt bort tapet från väggen

Så får du bort den gamla tapeten från väggen så att rummet är redo för sin nya look.

Tips och tricks

Mellanfärg

Det kan vara en bra idé att måla med en mellanfärg innan du målar med den mörka färgen. Mellanfärgen gör att den mörka färgen täcker bättre. Rådfråga oss i butiken 
Botanic_farver_promo

Inomhusprojekt

Tapeten Botanic Garden och färger som passar till

Kombinera tapet och inomhusfärg för en klassisk atmosfär.

Hitta närmaste Flügger färg

map