Nordiska ränder till hemmet

I tapetkollektion Stripes@HOME hittar du ett stort utbud av ränder i fina färger.

Video Alt

Med tapetkollektionen Stripes@HOME får du dina favoritränder på väggen. Ränderna kompletterar den karakteristiska inredningsstilen i Norden med ljusa kulörer och möbler i trä.

I vår kollektion hittar du de klassiska ränderna i flera kulörer, som blir ett snyggt tillskott i hemmet. Men det finns även plats för mer vågade ränder, där vi har använt olika kulörer och strukturer i en och samma tapet.

Snygga effekter

De lodräta ränderna ger en fantastisk effekt som får takhöjden att verka högre. Det passar särskilt bra om du inte har så högt i tak. Om du är modig kan tapeterna även användas så att ränderna blir vertikala - det får rummet att verka bredare.

Upptäck hela kollektionen i din lokala Flügger färg-butik

Tips och tricks

Mörka matt färger

Mörka färger blir djupare på matta ytor. I rum med mycket ”trafik” kan du snabbt få blanka områden på väggen om du valt en matt färg i en mörk nyans. För att kringgå det problemet kan du välja en färg med lite högre glans, alltså något blankare, för de mest trafikerade områdena, t.ex. en korridor eller entré

Tips och tricks

Spacklar

Om du spacklar små hål kan du torka efter med en våt trasa så slipper du slipa när spackelmassan torkat
LivingAtHome-paper-cover_610415-16x9

Tapet

Living@HOME Papper

Ny kollektion med traditionella papperstapeter som klistras på baksidan och sätts med överlapp.
murtapet01_16_9

Tapet

Tegeltapet till hemmet

Sätt upp tegeltapet i ditt hem och skapa en rå atmosfär i vardagsrummet eller sovrummet. Tapeterna finns i både en ljusgrå och en mörkgrå version och passar de flesta inredningsstilar.
heritage_600315_16x9

Tapet

Fiona heritage – klassiska tapeter från Fionas egna arkiv

Fiona heritage är de mest tongivande och vackra klassiska tapeterna ur våra arkiv. De är alla inspirerade av olika konsthistoriska epoker – från rokoko till art nouveau.
sixsenses_16_9

Tapet

Six Senses ‒ en tapetkollektion för sinnena

Vår tapetkollektion ”Six Senses” kommer med säkerhet att ge ditt rum personlighet och det där lilla extra. Tapeterna riktar sig till kreativa människor med estetiskt sinne, därav namnet ”Six Senses”.
WallPaperDown

Videoguide

Nedtagning av tapet: Så tar du enkelt bort tapet från väggen

Så får du bort den gamla tapeten från väggen så att rummet är redo för sin nya look.

Hitta närmaste Flügger färg

map