Flytta hemifrån

Med våra lista med färg, tapet mm. kan du enkelt ge ditt nya hem ett personligt uttryck.

FlytHjemmefra

Studiestarten innebär ofta att det är dags att flytta hemifrån. Oavsett om det är i ett litet korridorrum, dela en lägenhet med vänner eller flytta in i en ny lägenhet är det viktigt att sätta sin egen prägel så att man snabbt trivs och känner sig hemma.

Nedan hittar du en lista till alla er som ska flytta hemifrån.

Lite om produkterna på listan

Flutex 7S väggfärg är ett bra val till de flesta rum. Den ger en hållbar och matt yta, och finns i många nyanser och kulörer. Dessutom är färgen miljömärkt med EU-blomman. Om du väljer att bara måla en av dina väggar i en fin kulör er 3 liter ofta tillräckligt (fråga gärna i din lokala Flügger färg-butik).

Interior High Finish 20 passar till alla snickerier inomhus som paneler och karmar. Den passar även till möbler, om du t.ex. har hittat en gammal sliten byrå på dina föräldrars vind. Kom ihåg att ev. grunda med Interior Fix Primer, som säkerställer att färgen fäster optimalt.

Kom ihåg verktyg och täckning

Till måleriarbetet rekommenderar vi våra penselset för inomhusbruk, där du får 4 penslar som passar till de flesta måleriprojekt inomhus. Dessutom är det bra att ha en roller om du ska måla flera större ytor. Välj ev. vårt rollerset med roller, skaft och färgtråg.

En rulle tapet är ett bra val om du vill tapetsera en vägg i t.ex. sovrummet. Välj kulörer och mönster som du gillar och välj en kompletterande väggfärg till tapeten. Kom även ihåg tapetlimtapetset och tapetborste.

Rengöring och täckning är mycket viktigt så att du kan måla och tapetsera utan att få oönskade stänk. Du ska använda målartvätt Fluren 37täckfilt och målaretejp.

Du behöver:

Totalt 2576,85 kr.

Saknar du inspiration eller tips och tricks till måleriprojektet? Besök din lokala Flügger färg-butik.

Flera artiklar

WegnerKhaki2

Inomhuskulörer

Wegner originalkulörer

Wegner-originalkulörer till både möbler och väggar. Kulörerna är framtagna i samarbete med möbeltillverkaren Getama och Hans J. Wegners arkitektkontor.

Tips och tricks

Kanterna

Använd en pensel längs kanterna och en liten roller efteråt, så nära kanten som möjligt, för att minska synliga penseldrag.

 

colourcom_int16_livingroom_green

Inomhuskulörer

Moderna och populära kulörer

Med ”Moderna kulörer” från vår nya inomhusfärgkarta ger vi vår syn på 20 helt unika kulörer för hemmet.
Sommerfarver_promo

Inomhuskulörer

Sommarkulörer till ditt vardagsrum i 2017

Bjud in sommaren i vardagsrummet. Vi har komponerat en palett med sommarkulörer som garanterat kommer att inspirera dig.
boligstil_Indfarvet

Inomhuskulörer

Skapa harmoni mellan väggar och snickerier i ditt hem

Tre bra förslag på hur du skapar ett harmoniskt hem genom att sätta färg på väggar och snickerier.

Tips och tricks

Luftväxling

Sörj för god luftväxling under och efter målningen. De första veckorna efter att rummet har målats är det bra att vädra rummet varje dag
cc_int16_wall_04

Inomhuskulörer

120 helt nya kulörer för hemmet

Med 120 nya inomhuskulörer kan det vara svårt att välja. Skaffa dig en överblick över de olika kulörkategorierna med våra nya inomhusfärgkartor här.

Hitta närmaste Flügger färg

map