Flytta hemifrån

Med våra lista med färg, tapet mm. kan du enkelt ge ditt nya hem ett personligt uttryck.

FlytHjemmefra

Studiestarten innebär ofta att det är dags att flytta hemifrån. Oavsett om det är i ett litet korridorrum, dela en lägenhet med vänner eller flytta in i en ny lägenhet är det viktigt att sätta sin egen prägel så att man snabbt trivs och känner sig hemma.

Nedan hittar du en lista till alla er som ska flytta hemifrån.

Lite om produkterna på listan

Flutex 7S väggfärg är ett bra val till de flesta rum. Den ger en hållbar och matt yta, och finns i många nyanser och kulörer. Dessutom är färgen miljömärkt med EU-blomman. Om du väljer att bara måla en av dina väggar i en fin kulör er 3 liter ofta tillräckligt (fråga gärna i din lokala Flügger färg-butik).

Interior High Finish 20 passar till alla snickerier inomhus som paneler och karmar. Den passar även till möbler, om du t.ex. har hittat en gammal sliten byrå på dina föräldrars vind. Kom ihåg att ev. grunda med Interior Fix Primer, som säkerställer att färgen fäster optimalt.

Kom ihåg verktyg och täckning

Till måleriarbetet rekommenderar vi våra penselset för inomhusbruk, där du får 4 penslar som passar till de flesta måleriprojekt inomhus. Dessutom är det bra att ha en roller om du ska måla flera större ytor. Välj ev. vårt rollerset med roller, skaft och färgtråg.

En rulle tapet är ett bra val om du vill tapetsera en vägg i t.ex. sovrummet. Välj kulörer och mönster som du gillar och välj en kompletterande väggfärg till tapeten. Kom även ihåg tapetlimtapetset och tapetborste.

Rengöring och täckning är mycket viktigt så att du kan måla och tapetsera utan att få oönskade stänk. Du ska använda målartvätt Fluren 37täckfilt och målaretejp.

Du behöver:

Totalt 2576,85 kr.

Saknar du inspiration eller tips och tricks till måleriprojektet? Besök din lokala Flügger färg-butik.

Tips och tricks

Kanterna

Använd en pensel längs kanterna och en liten roller efteråt, så nära kanten som möjligt, för att minska synliga penseldrag.

 

Tips och tricks

Luftväxling

Sörj för god luftväxling under och efter målningen. De första veckorna efter att rummet har målats är det bra att vädra rummet varje dag
Antracit_promo

Kulörinspiration

Antracitgrå

Blaa_samlet

Kulörinspiration

Blå kulörer

Blå är en kunglig och dyrbar kulör – och en av de mest populära kulörerna i inredning. Se våra förslag på fem blå kulörer.
Graa_samlet

Grå kulörer

Vi har samlat fem förslag på snygga grå kulörer till ditt rum.
Gron_samlet

Kulörinspiration

Gröna kulörer

De flesta gröna kulörer passar fint till både mörka och ljusa träslag samt metaller som koppar, mässing och stål. 
colourcom_int16_livingroom_green

Inomhuskulörer

Moderna och populära kulörer

Med ”Moderna kulörer” från vår nya inomhusfärgkarta ger vi vår syn på 20 helt unika kulörer för hemmet.

Hitta närmaste Flügger färg

map