Ta med en bild av ditt projekt till din Flügger färg-butik

Om du gör på rätt sätt från början kommer du enklare i mål.

Det är enklare att hitta rätt färg och planera den rätta behandlingen åt dig när vi känner till ytans typ, skick och den direkta omgivningen.

Därför rekommenderar vi att du tar några bilder av ditt projekt med din telefon eller digitalkamera och tar med dem när du besöker oss på Flügger färg. Så hittar vi rätt nyans åt dig och rustar dig för uppgiften – tillsammans.

TagEtBillede

Mer om Månadens fokus

boligstil_Indfarvet

Inomhuskulörer

6 råd om färgsättning

Vill du ha mer färg i ditt hem men har svårt att hitta en färgsättning som passar dig? Läs våra 6 råd om färgsättning, som guidar dig mot en färgrikare bostad.
gds_uge8_SE_promo

Månadens fokus

Varför göra det själv när man kan göra det tillsammans?

Samla familj och vänner för ett gemensamt måleriprojekt mellan den 16 - 23 februari och spara 25% på all inomhusfärg från Flügger.
nordic_compositions_590211_promo

Tapet

Nordic Compositions

I Nordic Compositions hittar du botaniska tapeter och industriella tapeter. De är detaljrika och de är enkla. De är mjuka och de är råa. De är ljusa och de är mörka. 
WegnerKhaki2

Inomhuskulörer

Wegner originalkulörer

Wegner-originalkulörer till både möbler och väggar. Kulörerna är framtagna i samarbete med möbeltillverkaren Getama och Hans J. Wegners arkitektkontor.
heritage_600315_16x9

Tapet

Fiona heritage – klassiska tapeter från Fionas egna arkiv

Fiona heritage är de mest tongivande och vackra klassiska tapeterna ur våra arkiv. De är alla inspirerade av olika konsthistoriska epoker – från rokoko till art nouveau.
WT2_red_girls

Wood Tex

Allt om Wood Tex

Här hittar du allt om Wood Tex. Produkter, inspiration och gör det själv-filmer.

Hitta närmaste Flügger färg

map