Tapet - Proud to be me

Vi är stolta att presentera våra 2 tapeter.

Det fantasifulla motivet på Proud to be me-tapeten uttrycker sig i pastellfärger, som passar perfekt i barnrummet - eller varför inte i gästrummet, sovrummet eller i den lilla hallen. Tapeten bjuder även på ett kreativt uttryck och kan exempelvis förvandlas till rutor eller inramade bilder. Låt din fantasi flöda!

Det drömmande motivet av en öppen stjärnhimmel med lätt glittrande moln och fantasifulla regnbågar står för mångfald och individualitet - en dialog Flügger är stolt att vara en del av som officiell huvudsponsor till Copenhagen 2021, som firar WorldPride och EuroGames i Köpenhamn och Malmö.

Se grey Proud to be me tapet  


Se dark grey Proud to be me tapet

1

Proud to be me-tapeten grey uttrycker sig i pastellfärger, som passar perfekt i
barnrummet - eller varför inte i gästrummet, sovrummet eller i den lilla hallen..

Det drömmande motivet av en öppen stjärnhimmel med lätt glittrande moln och fantasifulla regnbågar står för mångfald och individualitet

Köp här

2

Proud to be me-tapeten dark grey uttrycker sig i pastellfärger, som passar perfekt i barnrummet - eller varför inte i gästrummet, sovrummet eller i den lilla hallen..

Det drömmande motivet av en öppen stjärnhimmel med lätt glittrande moln och fantasifulla regnbågar står för mångfald och individualitet.

Köp här