Flügger stöder WorldPride och EuroGames

I augusti 2021 kommer WorldPride och EuroGames att hållas i Köpenhamn och Malmö. Flügger har ingått ett partnerskap med Copenhagen 2021 som arrangerar evenemanget och vill i samband med det hjälpa till att sätta fokus på dialogen som medel för att nå större förståelse, inkludering, öppenhet och respekt för olikheter.
1

Köpenhamn och Malmö bildar i augusti 2021 ramen för WorldPride och EuroGames som kommer att arrangeras av Copenhagen 2021.

Se våra aktiviteter i visuell form här

2

Som en del av partnerskapet har Flügger gett våra välkända färgprover en ny och färgstark design och för varje sålt färgprov i Danmark, Sverige och Norge skänker Flügger 3,50 kronor till Copenhagen 2021.

3

Vi gör i ordning scenen för dialog

Under WorldPride och EuroGames planerar Flügger att ställa ut ett antal ”dialogbänkar” på utvalda platser i Köpenhamn.

 

Två av Danmarks mest hyllade konstnärer, Michael Kvium och Maria Rubinke, har sagt ja till att dekorera två av dessa bänkar och båda har fått fria händer att skapa sin tolkning av en dialogbänk.

Maria Rubinkes verk ”No walk in the park” och Michael Kviums verk ”Blind date bench” kommer att säljas på auktion efter WorldPride och EuroGames och vinsten kommer att gå till Copenhagen 2021.

 

Se den officiella webbplatsen här