Om Flügger färg

Ingen vanlig färghandel …

Flügger har cirka 150 butiker i Sverige och över 550 totalt i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island och Kina. Vi har funnits på den svenska marknaden sedan 1994 och våra rötter i Danmark sträcker sig ända tillbaka till 1890 och under 2015 firade vi därför 125-årsjubileum i koncernen.

Flügger har alltid varit leverantör inom måleribranschen och därför är det heller ingen slump att vi använder en bild av en målare i våra annonser och fönsterskyltningar. Sedan 1975 har vi också erbjudit professionell vägledning och försäljning till privatpersoner genom etableringen av Flügger färg-kedjan, som vänder sig till både professionella målare och privatpersoner.

Alla Flügger färg-butiker ägs av en lokal målarmästare eller av Flügger, och därför kommer du alltid att möta yrkesutbildad personal som kan ge dig de professionella råd som Flügger är känt för. I kombination med vår höga produktkvalitet får du den bästa utgångspunkten för ett bra resultat genom hela ditt projekt.

Vi är ett stort regionalt företag med verksamhet i hela Skandinavien och för oss är färg inte bara färg. Flügger designar och marknadsför ett brett och samordnat sortiment inom dekorativ färg, träbets, spackelmassa, tapeter och målningsverktyg i god målarmästarkvalitet, och vi säljer uteslutande produkter som vi kan stå för och som ger dig bästa möjliga resultat.

Besök någon av våra nästan 150 butiker i Flügger färg-kedjan utspridda över hela Sverige.

Nedan ser du koncernchef Ulf Schnack berätta om Flügger.

Video Alt

Mer om Flügger på flugger.com

1
Raadgivning

Karriär i Flügger

Hitta lediga tjänster på flugger.com.
2
presse

Pressrum

Pressmeddelanden och nyheter från koncernen på flugger.com.
3
Koncern

Koncern

Mer om Flügger koncernen, investeringsinfo o.d. på flugger.com.

Hitta närmaste Flügger färg

map