Välkommen till Flügger pro

Här får du fortlöpande information om produktnyheter samt tips och råd om hur du maximalt utnyttjar olika produkters egenskaper på bästa sätt. Du får också fina erbjudanden och inbjudningar till yrkesmässiga evenemang hos oss på Flügger som kan vara mycket intressanta för dig som företagare.

Är du inte prenumerant på vårt nyhetsbrev? Registrera dig här
1
Colourpin16x9

Flügger Colourpin-appen

Vår Flügger Colourpin-app är ett kulörverktyg med vilket du kan se alla kulörer och tapeter från Flügger och Fiona. Investerar du dessutom i den tillhörande Colourpin-kameran kan du skanna kulörer och tapeter överallt.

 

2
Penslar

Pro Finish penslar från Flügger

Helt ny svensktillverkad penselserie framtagen i samråd med proffsen för att matcha Flüggers färgprodukter.
3
Kulör: Dusty Jade

DETALE CPH i utvalda Flügger färg-butiker

DETALE CPH har kommit till utvalda Flügger färg-butiker i Sverige. Med det färgade spacklet från DETALE CPH kan du erbjuda dina kunder helt andra möjligheter än vanlig färg eller tapet. 
4
wt_07_matt

Rekommendera 07 Wood Tex Matt till dina kunder

Varför inte rekommendera dina kunder vår matta 07 Wood Tex Matt? Dina kunder får en exklusiv matt yta och fasadfärgen har den senaste fungicidtekniken.
5
Produktudvikling_16_9

Utveckling av färg

Följ med när vår Group Product Support Manager, Uffe Hansen, berättar om produktutvecklingen hos Flügger.
6
Facade_struktur_16x9

Den hemliga produkten – Facade Struktur

Få människor känner till vår Facade Struktur – och det är synd! För med grundfärgen Facade Struktur har dina kunder möjlighet att byta från akrylfärg till en diffusionsöppen silikatfärg utan att rengöra fasaden helt.
7
Patina_Andreas_16x9

Nya 08 Wood Tex Patina

Vår nya 08 Wood Tex Patina är en unik möjlighet att ge dina kunder en snygg silvergrå look på deras tryckimpregnerade träterrass. Vår husmålare Andreas här visar hur enkelt det är att behandla en träterrass med Patina-behandlingen.
8
Rene_16x9

Hur skapar du en bra kundupplevelse?

Vi har sammanställt ett antal tips för hur du skapar den bästa kundupplevelsen. De flesta av våra tips följer du säkert redan mer eller mindre, men kanske kan du rikta ännu större fokus på dina kunder genom att läsa våra tips.
9
StrongFinish20_1600x900

Strong Finish 20 – PU-emaljfärg av högsta kvalitet

Vår nya PU-emalj – Flügger Interior Strong Finish 20 – är lätt att arbeta med på inomhussnickerier. Den är reptålig och har en finish som inte kan göra annat än att glädja dina kunder.
10
LivingHOME1600x900

Living@HOME: Ny tapetkollektion för yrkesfolk

Living@HOME är en ny kollektion papperstapeter som har utvecklats för att möta de höga kraven från den professionella marknaden.
11
FabrikKolding_1600x900

Visste du att vi är ”Made in Kolding”?

När du lyfter på locket till en hink Flutex eller Wood Tex är den med stor sannolikhet producerad i vår moderna fabrik i danska Kolding.
12
WoodTex_SWAN_1600x900

Svanenmärkt Wood Tex utomhusfärg

Svanenmärket på våra Wood Tex-emballage är din garanti för en grundligt testad och hållbar utomhusfärg.
13
PU_16_9

Robust PU-golvfärg

Vi har utökat vårt sortiment av golvfärg med en ny, vattenbaserad PU-färg – Flügger Floor Paint PU. PU står för polyuretan och fungerar på både trä- och betonggolv.
14
HighFinish_16_9

Skarp sparmålning med ny platt pensel

Med den nya High Finish platt pensel kan du göra skarp sparmålning både snabbt och säkert. Penselns sneda fibrer garanterar stor precision i ditt dagliga arbete.
15
woodtex_16_9

Lär känna din Wood Tex utomhusfärg

Vi har gjort en serie små videoklipp som berättar om några av våra olika Wood Tex utomhusfärger. Så att du vet precis vilken Wood Tex som passar dina kunders behov.
16
Sandplast-Splus

Ny förbättrad kvalitet av Flügger Sandplast S+

Ett spackel från början till slut. Fylligt, smidigt, lätt att slipa, vitt och givetvis CE-märkt. Läs mer.
17
painters-day

Painter's Day 2019

Ni är varmt välkomna till oss för en dag fylld av inspiration, erbjudanden och samkväm tillsammans med branschens ledande aktörer. Hitta datum här.
18
heritage_600315_16x9

Fiona heritage – klassiska tapeter från Fionas arkiv

Nu kan du skicka in dina blivande kunder i butiken och låta dem inspireras av nya Fiona heritage. De mest tongivande och vackra klassiska tapeterna ur våra arkiv.
19
LH_extra1

Uppdaterad version av storsäljaren LH Extra

Nu har vi släppt en uppdaterad och bättre version av LH Extra. Nu är den ännu enklare att arbeta med och den har fått en smidigare konsistens. Det nya receptet gör också att den kan bli aktuell för märkning med Svanen.
20
SE_Penslar

Svenska handgjorda kvalitetspenslar

På Flügger fabriken i Bankeryd producerar vi penslar för professionellt bruk. Ett hårt arbete ligger bakom för att hitta rätt kvalitet och ständigt ligga i framkant av utvecklingen.
21
DalarnasHus

Flügger ett självklart val när framtidens hus tar form

På skadeförebyggande avdelningen på Dalarnas Försäkringsbolag hade man i flera år en idé om att man ville bygga ett ”skadeförebyggandehus”. Läs mer.
22
Top_oct2

Vi söker dig som vill bevara och visa upp dina målarminnen!

Visst är det härligt att vara klar med ett projekt, känna yrkesstolthet, teamkänsla och med glädje kunna visa upp sitt arbete för fastighetsägaren? Läs mer.

Hitta närmaste Flügger färg

map