Flügger eftersom ...

Kvalitet är mer än vad man kan se med ögat. Det är även en inställning och ett löfte till dig som arbetar professionellt med färg: Med Flügger får du kvalitet från den första linjen i projektet till det sista penseldraget. Det är ingen slump att det är en professionell målare i vår logotyp. Flügger har alltid varit yrkesmålarnas leverantör.

Kort och gott om Flügger

Flügger utvecklar och tillverkar ett brett utbud av dekorativa färger, träskydd, spackelmassa, tapeter och målningsverktyg i professionell kvalitet.

Vi säljer kvalitetsprodukter för professionella och privata människor via 400 Flügger färgbutiker i Skandinavien, Polen och Kina.

Vi utvecklar och producerar ...

1
Inomhusfärg

Inomhusfärg

Väggfärg, takfärg, golvfärg, effektfärg, spackelmassa för inomhusbruk, och lim för tapetsering och filt och möbelfärger, träfärg, trävård och lack.
2
Utomhusfärg

Utomhusfärg

Träskydd, fasad- och takfärg, träolja och spackelmassa för utomhusbruk och metallfärg.
3
Tapet och målning/tapetverktyg

Tapet och målning/tapetverktyg

Penslar, färgrullar, rengöringsutrustning, tapetverktyg och spatlar m.m. Tapet- och väggbeklädnad, filt och glasfilt.

Kvalitet och miljö

I Flügger har vi alltid fokus på kvalitet och miljö. Vi ger dig de bästa resultaten med minsta möjliga arbetsbörda. Vår miljöhänsyn gör att du och dina kunders produkter utsätts för minsta möjliga miljöpåverkan och är de är säkrare att arbeta med.

Hållbara och gröna byggnader

1

Flüggers fabrik i Sverige är certifierad sedan 1996, fabriken i Kolding sedan 2005, och 2011 certifierades fabriken i Polen, som både tillverkar färg, tapeter och väggbeklädnad och som även är certifierad enligt ISO 14001. År 2012 blev vår lilla fabrik i Shanghai också miljöcertifierad.
2

Flügger uppfyller ett antal miljömärkningar – särskilt Svanen och EU:s Ecolabel. Samtidigt så har ett ökande antal produkter för det professionella kundsegmentet dokumenterats av BREEAM.

Flügger tjänster

Oavsett projekt du jobbar, så är vi på Flügger redo att se till att du får rätt material, utrustning eller råd. Här är de tjänster vi erbjuder, så att du kan spendera din tid på bästa sätt – före, under och efter varje projekt.

Tjänster

1
Enkel leverans eller avhämtning

Enkel leverans eller avhämtning

Du har möjlighet att hämta material i 68 centrala avdelningar eller få dem levererade direkt till projektadressen.
2
Spray- och byggnadsställningstjänster

Spray- och byggnadsställningstjänster

Är att spraya det idealiska för jobbet, eller behöver du byggnadsställningar, så är det är också en service vi erbjuder.
3
Professionell vägledning

Professionell vägledning

Både Flügger Produktsupport och våra duktiga medarbetare i de lokala butikerna är redo för vägledning och diskussion.
4
Projektgranskning och undersökningar

Projektgranskning och undersökningar

Vi är redo att hjälpa dig med att gå igenom projektet med dig och även inspektera byggnaden eller byggplatsen.
5
Kvalitetssäkring och miljödokumentation

Kvalitetssäkring och miljödokumentation

Vi hjälper gärna till med kvalitetssäkring i projektet samt miljödokumentation av vårt material.
6
Flügger färgkarta

Flügger färgkarta

I Flügger har vi skapat en rad olika färgkartor som är anpassade för speciella ändamål. Vår färgkarta omfattar t.ex. en utomhusfärgkarta, våra ikoniska 900 färger med ett stort urval av inomhusfärger och stilhistoriskt färgkarta, skapat i samarbete med Nationalmuséet.