Vi söker målarminnen

Vi söker dig som vill bevara och visa upp dina målarminnen!

Video Alt

Visst är det härligt att vara klar med ett projekt, känna yrkesstolthet, teamkänsla och med glädje kunna visa upp sitt arbete för fastighetsägaren?
 
Samtidigt är de flesta, handen på hjärtat, rätt dåliga på att bevara och dokumentera stunder som dessa, både för  egen del och för kommande generationer.
 
Foton och film är förutom att vara minnesbärare också ett utmärkt sätt att marknadsföra sig på och det är precis som med Flügger Wood Tex - Något som håller i generationer.
 
Vi på Flügger är ständigt på jakt efter projekt att dokumentera, filma och fotografera.
 
Gärna vackra trähus som är typiska för just din region eller de där lite speciella projekten som alla i branschen från tid till annan råkar på.
 
Har du kommande eller tidigare projekt som stämmer in på beskrivningen? Tveka inte att skicka ett mejl med en kort beskrivning om ditt projekt till vår Digital Content Creator, Mikael Jägare på mijag@flugger.com 

Flera artiklar

Tips och tricks

Färgskillnaderna

Vill du gärna ha toner som skiftar elegant och harmoniskt från rum till rum, ska du se till att färgskillnaderna är tillräckligt markanta så att de faktiskt kan upplevas. 

Tips och tricks

Slitstark färg till barnrumme

Välj en slitstark färg till barnrummets väggar som klarar barnens vilda lek. Flutex 10 är tillräckligt robust för att kunna motstå slitage och du kan tvätta den utan att förstöra utseendet
boligstil_Indfarvet

Inomhuskulörer

6 råd om färgsättning

Vill du ha mer färg i ditt hem men har svårt att hitta en färgsättning som passar dig? Läs våra 6 råd om färgsättning, som guidar dig mot en färgrikare bostad.
nordic_compositions_590211_promo

Tapet

Nordic Compositions

I Nordic Compositions hittar du botaniska tapeter och industriella tapeter. De är detaljrika och de är enkla. De är mjuka och de är råa. De är ljusa och de är mörka. 
WegnerKhaki2

Inomhuskulörer

Wegner originalkulörer

Wegner-originalkulörer till både möbler och väggar. Kulörerna är framtagna i samarbete med möbeltillverkaren Getama och Hans J. Wegners arkitektkontor.
WT2_red_girls

Wood Tex

Allt om Wood Tex

Här hittar du allt om Wood Tex. Produkter, inspiration och gör det själv-filmer.
hoveddor_promo

Utomhuskulörer

Vad ska dina besökare tänka när de möter din huvudingång?

En grön, brun eller röd dörr? Kulören på ytterdörren spelar stor roll för husets helhetsintryck. 

Hitta närmaste Flügger färg

map