Living@HOME NW – mer tapet för pengarna

Living@HOME är tapetkollektionen du väljer om du bara ska ha med dig en enda tapetkatalog i firmabilen. Kunderna får ett brett urval att välja mellan och du får kvalitetstapeter med hela 11,2 meter på rullen till ett konkurrenskraftigt pris.

En tapetkatalog som fungerar för hela familjen

Så kan man faktiskt beskriva Living@HOME. I kollektionen hittar du tapeter som blir populära i vardagsrummet, sovrummet, köket och hallen, men som något helt nytt har vi också med ett par snygga tapeter för barnrummet. Så hela hemmet täcks väl i Living@HOME.

Tapeternas färger är i allmänhet ljusa och organiska med beige och varma, gråaktiga nyanser som tilltalar de flesta. Dessutom finns det enskilda mönster som är mer färgrika och har mer markanta mönster för dem som vågar lite mer i sin inredning.

Tapet som gör det enkelt

Som fackman kan du glädja dig över att tapeterna är i non-woven-kvalitet, så arbetet går snabbare, och de kan användas både för nybyggnation och renovering eftersom tapeterna täcker till 100 procent och inte ens skarpa färger syns igenom.

Dessa fördelar gör det enkelt för dig som professionell målare, eftersom det oftast räcker med att ha Living@HOME-tapetkatalogen med dig ut till kunderna.