Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Fiberfilt

Fiberfilt ger dina väggar och tak en vacker estetisk yta som känns helt slät och enhetlig i sitt uttryck. Du kan snabbt och enkelt ge ditt hem en ny look med fiberfilt. Efter uppsättning kan du måla med den färg och kulör du vill ha och som passar din stil och inredning.
5 produkter
Visar 5 produkter av 5

Vad är fiberfilt?

Fiberfilt är en beklädnad för väggar och tak som förstärker ytan och därmed motverkar sprickbildning. Till skillnad från glasväv och tapeter som sågspånstapeter har fiberfilt ingen struktur eller mönster som andra typer av ytbeklädnad. Efter uppsättning av fiberfilt behandlas ytan med grundfärg, Flügger Wall Primer Pro, och efterföljande slutmålning.

Val av fiberfilt

Fiberfilt finns i varianterna förbehandlade och obehandlade. Förbehandlad fiberfilt är förmättad med primer, i motsats till ytan på obehandlad fiberfilt som är absorberande och därmed kräver grundfärg efter uppsättning. Du kan välja fiberväv i olika viktklasser, som indikerar tjockleken på väven. Ju lägre vikten är, desto mer sugande är ytan och kräver därmed grundmålning efter uppsättning.