Spara 25 % på ALLT från Flügger
Erbjudandet gäller tom.
9 mars i butik
10 mars online
Spara 25 % på ALLT från Flügger
Erbjudandet gäller tom.
9 mars i butik
10 mars online
  • ...

Målartejp

Att maskera när du målar är en bra hjälp både under och efter att du har målat. Det hjälper dig inte bara att underlätta rengöringen utan även att undvika att måla platser där det inte finns något behov av att måla. Här är målartejp ett viktigt verktyg och därmed en stor del av måleriarbetet. Målartejp gör det enkelt att måla längs kanter, lister och trösklar, samt om du vill måla delar av en vägg och göra helt raka kanter.
9 produkter
-25%
Flügger Guld Maskeringstejp
Från 104,25 kr
Ord. pris 139 kr
-25%
Flügger Maskeringstejp Premium
Från 33,71 kr
Ord. pris 44,95 kr
+ ev. lev. kostnader
-25%
Flügger UV Maskeringstejp Premium
Från 111,75 kr
Ord. pris 149 kr
-25%
KIP 305 Maskeringstejp
Från 44,96 kr
Ord. pris 59,95 kr
-25%
KIP 3307 UV Maskeringstejp
Från 111,75 kr
Ord. pris 149 kr
-25%
Maskeringstejp - Tesa
Från 52,46 kr
Ord. pris 69,95 kr
Visar 9 produkter av 9

Vad är målartejp?

Målartejp är en tejp för användning i många typer av täcknings- och förarbete vid målning eller annat renoveringsarbete. Du kan få målartejp som färgad eller i olika storlekar, som smal eller bred målartejp. Detta gör det enkelt att hitta en målartejp som passar just ditt måleriarbete. Dessutom finns målartejp med maskeringsplast, så att du enkelt kan täcka större ytor som golv samtidigt.


Vilken målartejp ska man använda

Målartejp används för att täcka över de områden där du inte vill måla. Målartejp är därför ett riktigt bra verktyg för att sätta upp längs väggar, tak, lister och trösklar, så du slipper övermålning på dessa ytor. Det gör målningen enklare, snabbare och säkerställer samtidigt vackra, skarpa kanter i ditt måleriarbete. Målartejp är alltså riktigt bra att använda om du vill måla delar av en vägg, så du får skarpa kanter på ytorna.


Ta snabbt bort målartejp igen

När du använder målartejp är det viktigt att du tar bort tejpen innan färgen är helt torr. Limmet i tejpen hårdnar på ytan, vilket kan resultera i att färgen slits av igen tillsammans med tejpen när du tar bort den. Om du behöver måla flera lager längs målartejp kan du vänta tills du har applicerat det sista färgskiktet för att ta bort tejpen.