Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Panellack

Panellack ger dina paneler en skyddande yta och håller träets naturliga struktur. Det kan vara trevligt med paneler som framstår som naturliga, snarare än målade paneler och panellack finns klar och vitpigmenterad beroende på vilka önskemål du har för projektet. Läs mer om Panellack här .

7 produkter
Flügger Natural Wood Träbets
Från 159 kr
Matt
Blank
Glans
Flügger Natural Wood Trälack
Från 199 kr
Flügger Natural Wood Klar - Panellack
Från 249 kr
Matt
Blank
Glans
Flügger Natural Wood Vit - Panellack
Från 249 kr
Matt
Blank
Glans
Flügger Natural Wood Panelvit
Från 249 kr
Matt
Blank
Glans
Flügger Natural Wood Båtlack - Båtlack
Från 239 kr
Visar 7 produkter av 7

Val av Panellack

När du väljer panellack finns det olika typer att välja mellan, beroende på vilket utseende du vill ha. Det gemensamma för dem är att de ger panelerna en skyddande och avtorkbar yta.

Du kan välja en klar panellack som gör att panelernas naturliga träådring blir helt synlig. Du kan även välja en panellack i vitt som ger en ljusare look på dina paneler, men med fortsatt synlig träådring.


Kulör och glans till panelens lack


Hur man behandlar med panellack

Vid behandling med panellack gäller det som med allt annat måleriarbete en bra förberedelse, så ytan är redo före behandlingen. Det säkerställer ett bra och hållbart resultat.

Det är viktigt att du behandlar 1-2 panelbrädor åt gången och att du applicerar panellack från början till slutet av brädan innan du går vidare. Om du stannar mitt på brädan blir detta synligt efter torkning särskilt om du använder vitpigmenterad panellack.