Snabb leverans
Altid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Altid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Panellack

Panellack ger dina paneler en skyddande yta och håller träets naturliga struktur. Det kan vara trevligt med paneler som framstår som naturliga, snarare än målade paneler och panellack finns klar och vitpigmenterad beroende på vilka önskemål du har för projektet. Läs mer om Panellack här .

7 produkter
Lasyr färgprov
Från 99,95 kr
Matt
Blank
Glans
Flügger Natural Wood Träbets
Från 159 kr
+ ev. lev. kostnader
Matt
Blank
Glans
Flügger Natural Wood Trälack
Från 199 kr
+ ev. lev. kostnader
Flügger Natural Wood Vit - Panellack
Från 229 kr
Matt
Blank
Glans
Flügger Natural Wood Panelvit
Från 249 kr
+ ev. lev. kostnader
Matt
Blank
Glans
Flügger Natural Wood Boat Varnish - Båtlack
Från 249 kr
Visar 7 produkter av 7

Val av Panellack

När du väljer panel lack finns det olika typer att välja mellan, beroende på vilket utseende du önskar för dina paneler. Gemensamt för dem alla är att de ger panelerna en skyddande och lättstädad yta. Samtidigt behålls träets naturliga struktur och ådring i olika grad beroende på vilken typ av panel lack du väljer.

Du kan välja en klar panellack som gör att panelernas naturliga träådring blir helt synlig. Du kan även välja en panellack i vitt som ger en ljusare look på dina paneler, men med fortsatt synlig träådring.


Kulör och glans till panelens lack

Du kan välja panel lack både i klar eller transparent med färgpigment. Valet av färger är helt upp till dig och dina önskemål om utseendet på dina paneler.


Hur man behandlar med panellack

Vid behandling med panellack gäller det som med allt annat måleriarbete en bra förberedelse, så ytan är redo före behandlingen. Det säkerställer ett bra och hållbart resultat.

Om det är en vitpigmenterad panel lack eller en annan panel lack med färgpigment som du ska behandla med, bör du vara uppmärksam på appliceringen. Det är viktigt att behandla 1-2 paneler åt gången, så att du applicerar panel lack från ände till ände innan du går vidare till nästa paneler. Om du slutar mitt på kommer övergången att bli synlig efter torkning, eftersom träet snabbt suger in pigmentet.