Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Färg och kulörer till badrum


Att måla badrummet är ett enkelt sätt att förnya och förbättra utseendet på ett av de viktigaste rummen i hemmet. Valet av färg och kulör spelar en avgörande roll för att skapa en atmosfär och när det gäller att måla badrummet, är det viktigt att överväga både estetik och funktion.

Välj ljusa och neutrala färger om du vill skapa en känsla av rymd och fräschhet. Vita, beige och ljusblå toner är populära val för att skapa ett rent och lugnande badrum. Å andra sidan kan du använda djärvare kulörer som mörkgrå, marinblå eller skogsgrön för att lägga till dramatik och personlighet.

Dekso H2O till badrum

Vi rekommenderar Dekso 20 H2O till badrumsväggarna. En populär kvaletsfärg som passar särskilt bra i badrum, eftersom den är resistens och extra robust mot fukt och mögel - vilket är avgörande i en fuktig badrumsmiljö.

Färgen är inte bara vattenbaserad och miljövänlig, den är också lätt att arbeta med och ger en fin halvmatt yta. Vill du förvandla badrummet till en fräsch och trevlig plats med hjälp av Svanenmärkta kvalitetsprodukter, är Dekso H2O ett utmärkt val.

Inspiration och gör det själv-guider

Behöver du hjälp eller inspiration för att komma igång med badrummet? Få tips, goda råd, hjälp och idéer i någon av våra guider!