Snabb leverans
Altid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Altid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Designtapet

Med designtapeter kan du skapa vackra utrymmen i ditt hem, där väggarna blir en del av hemmets inredning och atmosfär. Du kan alltså sätta din alldeles egna personliga prägel på ditt hem. Du kan välja mellan många olika typer av designtapeter och hitta de färger eller mönster som passar dina önskemål här.

FIONA designtapeter      FIONA byggtapeter      EDGE tapeter

372 produkter
Shiny Diamond 650626
Från 689 kr
+ ev. lev. kostnader
Shiny Diamond 650628
Från 689 kr
+ ev. lev. kostnader
Visar 50 produkter av 372

Typer av designtapeter

Designtapeter finns i en mängd olika färger, mönster och stilar. Du kan välja mellan allt från designtapeter i:

  • Urban och grafisk design
  • Nordisk design
  • Vintage design
  • Naturmotiv
  • Design för barnrummet

Naturmotiv

Om du vill ta med naturen in i hemmet kan du välja designtapeter med naturmotiv. Det ger väggarna ett mjukt och sinnligt uttryck för inredning och för övrigt kala väggar. Välj till exempel designtapeter med blommotiv för en romantisk touch eller designtapet med markeringar av träd och löv, vilket ger ett levande uttryck där naturen sätts in i bilden.

Vintage designtapeter

För en romantisk touch kan du även välja mellan många olika vintage designtapeter. Du hittar allt från rokoko, barock och impressionistisk design med vackra former i sina motiv.

Minimalistisk och grafiska designtapeter

Du kan även välja designtapeter med ett minimalistiskt och konstnärligt uttryck, som med sina tydliga linjer och grafiska uttryck skapar lugn och balans för hemmets väggar. Du kan välja mellan många olika mönster, till exempel designtapeter med ränder och grafiska mönster i många olika färgkombinationer.

Designtapeter för barnrummet

Om det är barnrumsväggarna som behöver dekoreras med designtapeter hittar du även många olika motiv här. Om det är designtapeter för de små barnens rum, kan du hitta designtapeter med luftballonger, bilar, söta djur, fjärilar och stjärnor. Är det för de lite äldre barnen kan man även hitta ett urval i mer tuff form med till exempel gatukonst.

Du kan även välja designtapeter som är konstnärliga, minimalistiska eller grafiska i sitt uttryck för mer levande väggar i inredningen. Om du däremot vill ha mjukare motiv som en del av din inredning kan du välja designtapeter i vintagestil som ger ett fint romantiskt utseende.

Hitta inspiration

De flesta designtapeter, oavsett design och motiv, finns i olika färger. Det är bara fantasin som sätter gränserna för valet av designtapeter i ditt hem. Du kan hitta inspiration bland våra många designtapeter på Flügger.