Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Putsfärg

Börjar husfasaderna se lite slitna ut? Då är det nog dags att ge dem ett lager ny färg. En välskött fasad är a och o om den ska klara allt slags väder, nedsmutsning och allmänt slitage. Hos Flügger har vi ett brett utbud av olika fasadfärger för puts som kan hjälpa dig att uppnå den mest motståndskraftiga och hållbara ytan. Läs mer om putsfärg här.
6 produkter
Flügger Facade Impredur - Fasadfärg
Från 939 kr
Matt
Blank
Glans
Flügger Facade Resist - Fasadfärg
Från 269 kr
Matt
Blank
Glans
Flügger Facade Universal -Oljeemulsionsfärg
Från 799 kr
+ ev. lev. kostnader
Matt
Blank
Glans
Flügger Facade Silikat - Silikatfärg
Från 719 kr
Matt
Blank
Glans
Flügger Facade Primer - Grundfärg
Från 169 kr
Kulörprov - Fulltäckande
Från 99,95 kr
Matt
Blank
Glans
Visar 6 produkter av 6

Ge fasaden en makeover med en putsfärg från Flügger

Fasaden är en av husets viktigaste delar och för att den ska stå starkt och klara även de hårdaste vind- och väderförhållanden är det viktigt att vårda den med en passande färg då och då. Samtidigt är husets väggar och fasader något av det första man lägger märke till när man ser ett hus, så även för estetikens skull är det en bra idé att underhålla fasaden.

När du ska välja färg till din mur har du faktiskt flera olika alternativ. Hos Flügger har vi nämligen ett stort utbud av produkter för fasadmålning, och nedan får du en översikt över deras respektive egenskaper och fördelar:

  • Putsfärg Universal Helmatt, diffusionsöppen oljeemulsionsfärg. Den säkraste lösningen om du inte vet vad som har målats med tidigare och vid lätt porösa underlag. Putsfärg Universal får en kalkfärgsliknande yta.< /li>
  • Silikonfärg är extremt smuts- och vattentålig. Denna färg kan användas på flera typer av fasader och ger även en snygg, självrengörande och diffusionsöppen yta. Flügger Facade Impredur har en förväntad hållbarhet på upp till 15 år och finns i en mängd vackra kulörer.
  • Silikatfärg används, till skillnad från de andra fasadfärgerna, endast på obehandlade fasader eller fasader som tidigare målats med silikatfärg. En betydande fördel med silikatfärg är att du får den mest diffusionsöppna färgen som marknaden kan erbjuda. Med Flügger Facade Silikat får du en produkt med en förväntad livslängd på upp till 10 år.
  • Slutligen finns akrylatfärg, som även kan användas på mineraliska fasader. Flügger Facade Resist är en akrylatfärg som enkelt kan användas på obehandlade och tidigare målade mineraliska fasader av betong och lättbetong samt socklar av cementputs. Facade Resist har en förväntad hållbarhet på 15 år, går att bryta i en mängd vackra kulörer och tål även regnskurar 30 minuter efter applicering, så att du kan njuta av din nymålade fasad utan bekymmer.