Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Betongfärg

Fasader i skandinaviskt klimat måste vara motståndskraftiga mot väderomslag. Det är ingen hemlighet att regn, stark vind och direkt solpåverkan påverkar fasaden och dess utseende. Med Flügger Betongfärg skapar du en motståndskraftig barriär mot väderomslag och föroreningar samtidigt som du bevarar den vackra fasaden.

Är det fasaden som behöver en ny färg eller behöver du bara underhålla ytan, så får du med garanti hög täckkraft och färgäkthet när du använder Flügger produkter. När du använder Flügger Facade Resist får du en förväntad hållbarhet på 15 år. Den långa hållbarheten och det goda resultatet när du använder Flügger produkter säkerställer att du inte behöver oroa dig för underhåll många år efter att du har målat. Läs mer om betongfärg. her.

5 produkter
Flügger Facade Impredur - Fasadfärg
Från 939 kr
Matt
Blank
Glans
Flügger Facade Resist - Fasadfärg
Från 269 kr
Matt
Blank
Glans
Flügger Facade Universal -Oljeemulsionsfärg
Från 799 kr
+ ev. lev. kostnader
Matt
Blank
Glans
Flügger Facade Primer - Grundfärg
Från 169 kr
Kulörprov - Fulltäckande
Från 99,95 kr
Matt
Blank
Glans
Visar 5 produkter av 5

Val av betongfärg

När du ska välja en bra betongfärg till din betongfasad på ditt hus bör du välja ett produkt som har flera fördelar. Skydd mot väderförhållanden, förebyggande av skador, estetiskt utseende och enkel underhåll är oftast det som man förväntar sig av en kvalitetsprodukt. Betong är robust, men det är fortfarande utsatt för väderförhållanden som regn, snö, solljus osv. En bra betongfärg kan skydda fasaden mot dessa element, vilket kan förlänga livslängden för din fasad. Den betongfärg som Flügger producerar har en mycket hög förväntad hållbarhet - upp till 15 år.

Enkel underhåll av din fasad

  • En betongfärg av hög kvalitet är oftast lättare att rengöra och underhålla. När du har behandlat din betongyta med färg från Flügger gör du ytan mycket motståndskraftig.
  • Vår betongfärg skyddar ytan mot påverkan från regn, hård frost och väderomslag.

Vad du behöver för att måla betongfasad

  • Flügger Facade Clean
  • Flügger Facade Primer
  • Täckmaterial
  • Målartejp
  • Pensel
  • Målarvals och målarskål