Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Grundfärg

När du ska måla en obehandlad yta är en grundfärg en nödvändighet om du vill undvika att underlaget suger upp all färg. På så sätt kan du minska förbrukningen av färg, eftersom du förbereder underlaget innan du målar. En primer ser även till att färgen fäster ordentligt på underlaget.
4 produkter
Flügger Facade Primer - Grundfärg
Från 169 kr
Flügger Facade Silikat Primer - grundfärg
Från 669 kr
Flügger Metal Pro Multiprimer - Metallgrundfärg
Från 239 kr
Flügger Fasade Armering - Fasad grundfärg
Från 619 kr
+ ev. lev. kostnader
Visar 4 produkter av 4

Vad måste grundmålas?

Med de bästa förutsättningarna inför måleriarbetet erhåller du en enhetlig och en fin finish. Detta uppnås med en grundfärg avsedd för ytan. Hos Flügger kan du få utomhusfärg för husets fasad och metallytor. När du använder både en grundfärg och fasadfärg från Flügger tillsammans är du säker på att de tillsammans ger önskad effekt med optimal hållbarhet. Sammansättningen av primern kan variera från tillverkare till tillverkare. En grundfärg från Flügger har alltid god vidhäftning och tränger bra in i ytan för ett mättat underlag.


Fasadgrund

Om du ska måla en fasad är en primer fördelaktig för att säkerställa en långvarig och hållbar yta efter slutbehandlingen. I synnerhet om underlaget är obehandlat. Din fasad blir snygg och hållbar i många år med grundfärg och fasadfärg från Flügger.


Metallfärg

Om du ska måla en metallyta, som t.ex ett trappräcke, är vidhäftningen oftast dålig och risk för inträngande fukt och rost förekommer. Om du grundmålar underlaget först får du betydligt bättre vidhäftning för slutfärgen och en rostskyddande effekt. Efter rengöring kan du försiktigt slipa ytan med sandpapper innan du applicerar grundfärg. På så sätt uppnår du en ännu bättre vidhäftning. Dina metallföremål kommer att glänsa och hålla i många år med en grundfärg och slutfärg från Flügger.


Lycka till med ditt projekt.