Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Täckmaterial

Täckmaterial är en viktig del av alla renoveringsprojekt. Oavsett om du behöver måla, tapetsera eller något helt annat är täckmaterial till en stor hjälp. Detta gäller både under och efter det färdiga arbetet. Med maskeringstejp och täckfilt, täckpapp eller täckplast behöver du inte oroa dig för spilld färg eller något annat under ditt arbete. Skulle du spilla lite färg på golvet längs vägen kan du förmodligen fortsätta arbeta utan att behöva rengöra omedelbart.

Maskeringstejpen hjälper även till att säkerställa att du inte målar på platser där färg inte behövs, så att du kan måla längs lister och trösklar snabbare. Täckmaterial ger dig därmed ett enklare jobb och ett fint resultat utan onödig efterföljande rengöring.

22 produkter
Maskeringstejp - Flügger
Från 59,95 kr
+ ev. lev. kostnader
Guld maskeringstejp - Flügger
Från 139 kr
+ ev. lev. kostnader
UV maskeringstejp - Flügger
Från 149 kr
UV maskeringstejp premium - Flügger
Från 179 kr
+ ev. lev. kostnader
Sensitive maskeringstape - Flügger
Från 79,95 kr
+ ev. lev. kostnader
Täckfilt 250g
Från 279 kr
Plastfolie 20µ - 100% genbrugsplast
Från 249 kr
+ ev. lev. kostnader
Golvskyddspapp 100 g - 100% FSC
Från 179 kr
+ ev. lev. kostnader
Självhäftande maskeringspapper
Från 159 kr
QuickMask Papper
Från 69,95 kr
QuickMask Plast
Från 89,95 kr
Täckfolie 13 µ Återvunnet plast
Från 64,95 kr
+ ev. lev. kostnader
Hand Masker Täckpapp
Från 44,95 kr
Hållare QuickMask
Från 29,95 kr
Hand Masker Maskin
Från 599 kr
+ ev. lev. kostnader
Fast Lågt Pris
Litescreen Fönsterparaply - 160 x 210 cm
Från 2 435 kr
Visar 22 produkter av 22

Typer av täckmaterial

Det finns flera olika typer av täckmaterial, som alla har sina egna egenskaper och fördelar. De olika typerna av täckfilt, täckpapp och täckplast, kan alla användas för att täcka möbler och golv.

För täckmaterial kan du välja mellan:

  • Täckfilt
  • Täckpapp
  • Täckplast
  • Maskeringstejp

Täckfilt

Till skillnad från de andra typerna av täckmaterial består täckfilten av två olika material och består således av en plastbas och en mjuk yta. Detta gör denna typ av skydd särskilt lämplig för användning på trägolv eller andra golv som du vill ge extra skydd. Den mjuka filten ger ett bra skydd mot repor samt eventuella tryckmärken från färgstegen. Dessutom förhindrar plastsubstratet att spilld färg tränger in och gör märken på golvet.

Täckpapp

Täckpapp ger även optimalt skydd för måleri eller andra projekt och som täckfilt är det lätt att använda på golv, eftersom det snabbt och enkelt kan rullas ut på större ytor. Samtidigt, med några snitt, kan du enkelt anpassa täckpappen med rör eller liknande, så att den kan läggas ända fram till lister och kanter. Du kan hitta täckpapp i en extra stark kvalitet om du vill ha extra bra skydd.

Täckplast

Täckplast sticker ut från de andra typerna av täckmaterial genom att det tunnare materialet fungerar bäst för att täcka möbler eller täcka dörrar och fönster. Täckplast kan enkelt hängas upp med maskeringstejp, vilket gör den extremt lämplig för att täcka dörrar och fönster eller som avskärmning från damm eller något annat från ditt arbete.

Maskeringstejp

Maskeringstejp är ett oumbärligt verktyg, särskilt när du behöver måla. För att undvika att måla på platser där målning inte krävs är maskeringstejp en bra hjälp. Samtidigt säkerställer du vackra, skarpa kanter genom att använda maskeringstejp.