Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Nikotinbort

Det kan finnas många anledningar till varför en grundlig rengöring behövs. Här är Sot- & nikotinbort, Fluren 49, ett utmärkt rengöringsmedel som inte bara tar bort smuts och fett från ytan utan även tar bort föroreningar från nikotin och sot. Det kan i vissa fall vara nödvändigt att bli av med rester av nikotin eller sot samt lukt i ett hem eller rum som utsatts av till exempel rökning.
1 artikel
-25%
Flügger Fluren 49 - Sot & nikotinrens
Från 81,75 kr
Ord. pris 109 kr
Visar 1 produkter av 1

Vad är sot- & nikotinbort?

Sot- & nikotinbort är ett rengöringsmedel för rengöring av ytor som är förorenade med nikotin-, sot- och tjärrester men fungerar samtidigt effektivt mot smuts och fett. Det rengör därmed ytan, så att föroreningar och lukten från dessa även minskas avsevärt.

Vad kan sot- & nikotinbort användas till?

Det effektiva Sot- & nikotinbort är lämpligt för inrökta lokaler och mot sot eller brandskador. Även till att ta bort tusch på målade ytor.

Hur man använder sot- & nikotinbort

Vid rengöring med Sot- och nikotinbort måste tvättmedlet blandas med vatten. Blanda 1 del Sot- och nikotinbort med 10 delar vatten. Påför blandningen med en trasa, svamp eller mjuk borste. Vänta ca 5 minuter och tvätta sedan ytan med rent vatten. Skulle det fortfarande finnas föroreningar, smuts eller fett upprepas behandlingen.

Ytterligare behandling efter nikotinrengöring

När du har rengjort med Sot- och nikotinbort kan det vara en bra idé att efterbehandla med Flügger Iso 5 eller annan spärrande färg, om du önskar en spärrande effekt. Övermåla sedan med önskad vägg- eller takfärg.