Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Nikotinbort

Det kan finnas många anledningar till varför en grundlig rengöring behövs. Här är Sot- & nikotinbort, Fluren 49, ett utmärkt rengöringsmedel som inte bara tar bort smuts och fett från ytan utan även tar bort föroreningar från nikotin och sot. Det kan i vissa fall vara nödvändigt att bli av med rester av nikotin eller sot samt lukt i ett hem eller rum som utsatts av till exempel rökning.
1 artikel
Flügger Fluren 49 - Sot & nikotinrens
Från 119 kr
Visar 1 produkter av 1

Vad är sot- & nikotinbort?

Nikotinrens är en rengöringsprodukt avsett för att rengöra ytor som är förorenade med nikotin, sot och tjärrester. Nikotinrens rengör och desinficerar organiskt material samt de mikroorganismer som orsakar dålig lukt, såsom röklukt, samtidigt som den effektivt tar bort smuts och fläckar. Genom att använda nikotinrens rengörs ytan noggrant och föroreningar samt den tillhörande lukten minskas betydligt.


Vad kan sot- & nikotinbort användas till?

Med den effektive virkning af nikotinrens er rengøringsmidlet velegnet til tilrøgede lokaler, løbesod eller brandskader. Nikotinrens fjerner naturligvis også tegn fra sod og nikotin, fedt og olie samt mærker fra tusch.


Hur man använder sot- & nikotinbort

När du ska rengöra med nikotinrens bör rengöringsmedlet blandas med vatten. Blanda 1 del nikotinrens med 9 delar vatten och använd en trasa, en svamp eller en mjuk borste för att applicera blandningen. Tvätta noggrant tills trasan, svampen eller borsten blir helt ren vid rengöringen. Låt blandningen verka i 5 minuter och skölj sedan ytan med rent vatten. Om det fortfarande finns föroreningar, smuts eller fläckar, upprepa behandlingen.


Ytterligare behandling efter nikotinrengöring

Efter att du har rengjort med nikotinrens kan det vara en bra idé att också rengöra med grundrens och sedan behandla med Flüggers spärrande färg innan du går vidare med ytterligare behandling såsom målning eller lackering. Den spärrande målningen kommer att skydda mot genomslag av nikotin och andra föroreningar som finns på väggar och tak.