Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Målarroller för lack

Lackering är ett enkelt och snabbt sätt att fräscha upp snickerierna i ditt hem och med den rätta rullen kan du göra det ännu enklare. Dessutom får du även det bästa resultatet med vackra, jämna och släta ytor med en rulle specifikt för lackarbeten. Det kan vara ett gammalt trägolv som så småningom behöver en uppfräschning med en ny behandling av lack. Det kan även vara dörrar, bänkskivor eller andra snickerier i hemmet som tidigare har behandlats med lack.
7 produkter
Skumrulle Quick
Från 47,95 kr
High Finish Quick
Från 35,95 kr
+ ev. lev. kostnader
Rollerbygel 2K - Quick kort - NY DESIGN - Flügger
Från 64,95 kr
+ ev. lev. kostnader
Rollerbygel 2K - Quick lång - NY DESIGN - Flügger
Från 69,95 kr
Rollerbygel 2K - Gavel
Från 89,95 kr
Rollerset Velour fine Quick
Från 119 kr
+ ev. lev. kostnader
Basic Interior Set
Från 49,95 kr
Visar 7 produkter av 7

Vilken färgrulle behöver man för lack?

Det finns olika typer av färgrullar som kan användas för lackarbeten. Det viktigaste när du väljer en färgrulle för just lackarbeten är att välja en inredningsrulle med korta, fina hårstrån eller en färgrulle, gjord av skum eller mikrofibrer. Rullar med fint hår, i skum eller mikrofibrer, ger en slät yta och tar mindre av färgen tillbaka med sig när den rullar ut. Det ger ett jämnt och smidigt resultat och ger en nästan osynlig rullbana.

Färgrulle för lackering av trä

Färgrulle för lack kallas även en möbelrulle, som med sin lilla storlek och korta hår, material i skum eller mikrofibrer, skapar vackra, släta ytor. Den kan appliceras på alla snickerier inomhus, där du vill ha en fin finish utan rullbanor. Möbler, dörrar, bänkskivor, trösklar och andra träytor kan enkelt lackeras med ett fint och tunt lager lack utan synlig rullstruktur. Om du vill ha mer täckning av lack på ytan, behandla då helt enkelt flera gånger. Du kan även applicera med en skumrulle och mikrofiberrulle för att applicera lacken på mindre rullbanor.

Färgrulle för lackering av golv

När du behöver lackera golv är det vanligtvis större ytor än att måla möbler, dörrar eller bänkskivor. Därför är det en bra idé att välja en färgrulle som är bredare. Samtidigt kan du även välja en färgrulle med något längre hår, så ytan får lite mer struktur än när du använder korta hår, skum eller mikrofibrer.

Färgrulle för lack:

  • Skumrulle
  • Färgrulle av mikrofiber
  • Färgrulle med fint hår