Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Penslar för paneler

Att måla paneler kan vara svårare än att måla större ytor. Men det kan göras till en enkel och lätt måleriuppgift om du bara ser till att du har några bra penslar för arbetet. Penslar specifikt tillverkade för paneler hjälper till med precisionsarbetet och en fin finish
6 produkter
Ovalpensel High Finish - 100% FSC - Flügger
Från 159 kr
+ ev. lev. kostnader
Lackpensel High Finish - 100% FSC - Flügger
Från 199 kr
+ ev. lev. kostnader
Lackpensel Super Finish 1895
Från 109 kr
Lackpensel Super Finish 1845 sned
Från 129 kr
+ ev. lev. kostnader
Spröjspensel Super Finish 1856
Från 69,95 kr
+ ev. lev. kostnader
Lackpensel Non-Drop 1500
Från 39,95 kr
Visar 6 produkter av 6

Typer av penslar för paneler

Du kan använda olika typer av penslar för att måla paneler. Det viktigaste är en pensel, som kan ta upp en bra mängd färg, så att du kan göra långa drag på panelerna och undvika att behöva stanna halvvägs. Samtidigt är det viktigt att ha några mindre penslar för att måla kanterna på panelerna, vilket kräver mer precision, så att du undviker att måla på ytan bredvid.

För paneler kan du använda penslarna:

  • Elementpensel
  • Vinkelpensel
  • Spröjspensel

Elementpensel

En elementpensel är en bra efterbehandlingspensel för att måla paneler, trösklar och plintar. Dess plana form gör det enkelt att måla de större områdena på paneler, för vilka den även kan innehålla mycket färg, så att du kan måla i vackra, långa drag.

Vinkelpensel

En vinkelpensel är en bra pensel när du behöver måla perfekta raka linjer mellan ytor som ligger nära varandra. Det är därför bra att måla paneler omgivna av väggar och andra ytor. Penseln hjälper dig att öka precisionen och säkerställer en fin finish.

Spröjspensel

Spröjspenseln är bra för mindre måleriuppgifter samt de mycket små detaljerna och för hörnen som annars kan vara svåra att nå. Det är därför även en bra pensel för paneler, där det handlar just om detaljerna och inte minst precision längs de långa kanterna.