Penslar för snickeri

Att måla snickerier kan kräva arbete med full precision. Därför är det viktigt att du väljer en bra pensel speciellt utförmad för snickerier som passar precis det du ska måla. När du målar snickerier med stora ytor, som fasaden på huset, garaget eller räcket, är det en bra idé att ha en bred pensel som är bra på att innehålla mycket färg eller olja. Det kommer att underlätta måleriprocessen och göra det snabbare och lättare att måla. Är det mindre träarbeten som du behöver måla som möbler och träpanel är det en bra idé med små penslar så att du enkelt kan måla på även svåra ställen med en fin finish.
12 produkter
Ovalpensel High 1179
Från 179 kr
+ ev. lev. kostnader
Lackpensel High Finish 1191
Från 199 kr
+ ev. lev. kostnader
Fasadpensel Vinklad 1583
Från 94,95 kr
+ ev. lev. kostnader
Fasadpensel Rak 1806
Från 299 kr
+ ev. lev. kostnader
Fasadpensel Vinklad 1883
Från 149 kr
+ ev. lev. kostnader
Fasadpensel Pro Finish 1285
Från 149 kr
+ ev. lev. kostnader
Penselset 1476 Ute svart
Från 159 kr
Penselset 1496 Inne svart
Från 159 kr
Ovalpensel Super Finish 1876
Från 74,95 kr
+ ev. lev. kostnader
Lackpensel Non-Drop 1500
Från 34,95 kr
+ ev. lev. kostnader
Lackpensel Super Finish 1845 sned
Från 94,95 kr
+ ev. lev. kostnader
Visar 12 produkter av 12

Typer av penslar för snickerier

När man målar snickerier handlar det både om att måla stora ytor som på utvändigt trä eller att måla med stor precision på träpaneler, fönster, dörrar eller trämöbler. Beroende på vilket måleriprojekt du har är det viktigt att ha bra penslar för arbetet. Här är det särskilt viktigt att välja rätt typer av penslar för ditt måleriarbete, så att processen görs så enkel som möjligt. Detta säkerställer även en fin finish i det färdiga resultatet.

För snickerier kan du använda penslarna:

  • Elementpensel
  • Fasadpensel
  • Rundpensel
  • Vinkelpensel

Fasadpensel

En fasadpensel är en större och bredare pensel för målning av större ytor och lämpar sig för målning med fasadfärg eller olja utomhus. En fasadpensel, med sin stora volym, kan ta upp mycket färg, vilket underlättar måleriarbetet. Behöver du måla altanen, skjulet eller fasaden på huset kan du enkelt hantera de stora ytorna med fasadpensel och måla mindre delar och detaljer som kräver mer precision med mindre penslar.

Elementpensel

Elementpenseln är en bra pensel för de flesta måleriarbeten, eftersom dess storlek och volym kan måla större ytor och ge en bra finish. Elementpenseln kan användas på snickerier som möbler, paneler, trösklar och annat träarbete inomhus och utomhus.

Rundpensel

En rundpensel är en utmärkt pensel för små reparationer och för att avsluta ditt träarbete både inomhus och utomhus. Beroende på penselns storlek kan du använda den för att måla möbler eller mindre detaljer som detaljer på dina fönster eller dörrar.

Vinkelpensel

Vinkelpenseln är en extremt bra pensel för när det gäller precision i måleriet. Penseln gör arbetet enkelt när du behöver måla helt raka linjer som på panelerna längs golv, väggar, dörrar och fönster. Du kan även använda en elementpensel för att måla detaljerna i träarbetet utomhus eller för att måla snickerier som fönster och dörrar.