Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
 • ...

Flugger Andelen. Så här fungerar det! 

Nu kan du hjälpa till med att stödja klubben, medan du får rabatt på färg på Flügger. Med Flügger Andelen får medlemmarna bra rabatt på måleriprodukter samtidigt som köpen genererar en bra intäkt till föreningen. Rabatten gäller alla Flügger färgprodukter och Fiona tapeter. Vi erbjuder ett brett utbud av förstklassiga färgprodukter, spackel, tapeter och måleriverktyg – allt du behöver för att göra om i hemmet.

 

 • Föreningen ansluter sig till Flügger Andelen.
 • Föreningen och medlemmarna får minst 20% rabatt på sina inköp hos den lokala Flügger färgbutiken och online, när de handlar på klubbens konto.
 • Flügger färg betalar ett årligt klubbstöd på minst 5% baserat på alla inköp som gjorts på kontot. 

 

Så här aktiverar du ditt klubbkonto

Fyll i aktiveringsformuläret och få samarbetet påbörjat genast:

 1. Aktivera klubbens inköpskonto. Aktiveringen måste göras av föreningens firmatecknare och kan genomföras på ett av följande sätt:
  • Hämta aktiveringsformuläret og fyll i. Download aktiveringsformuläret
  • Därefter besök din lokala Flügger färgbutik och aktivera samarbetet på plats.
 2. Inom tre arbetsdagar får du en aktiveringsbekräftelse. Föreningen och medlemmarna kan därefter börja handla på föreningens inköpskonto till rabatterade priser. Klubbstödet börjar räknas från första köpet.
 3. Du får tillgång till färdigt marknadsföringsmaterial till sociala medier, webbmaterial, affischer och utskick med mera. Se marknadsföringsmaterial her
 4. Flügger färg betalar ett årligt klubbstöd. Vi betalar ut ett klubbstöd på minst 5% baserat alla inköp som gjorts på klubbens konto efter kalenderårets slut.

 

Hur handlar man? 

På plats i din lokala butik handlar föreningen och dess medlemmar efter sina önskemål. Passa på att ta hjälp av våra kunniga medarbetare för att hitta materialet som behövs för era olika projekt. I kassan anger ni klubbens namn eller kontonummer och erhåller klubbens rabatt på minst 20%. 

 

Har du frågor, kontakta din lokala Flügger färgbutik, eller skicka ett mail.