Spara 25 % på ALLT från Flügger
Erbjudandet gäller tom.
9 mars i butik
10 mars online
Spara 25 % på ALLT från Flügger
Erbjudandet gäller tom.
9 mars i butik
10 mars online
  • ...

Utomhuskulörer

Följ Flüggers kulörrådgivning och hitta den rätta kulören för dig.

Välj kulören till ditt hus från omgivningen

Kulörerna runt om ditt hus kan ha stor betydelse för vilken kulör du ska välja till fasaden och husets övriga ytor. Vill du att ditt hus harmoniserar naturligt med omgivningen så spelar det ingen roll om ditt hus ligger mitt i den gröna skogen, intill den ljusa stranden eller omgivet av rå betong.

Se vår exteriöra fargkarta

Vår inställning till kulörer handlar om dig

Vi på Flügger ser det som vår finaste uppgift att hjälpa dig att hitta de nyanser som passar dig och ditt projekt bäst. Därför sätter vår färgrådgivning fokus på de tre saker som är viktigast att tänka på när du ska välja kulörer till ditt projekt:

  • Din personlighet och smak
  • Underlag och omgivning
  • Vårt starka urval av kvalitetsfärger
  • Kom in till din lokala Flügger färg-butik så hittar vi rätt kulör till dig och ditt projekt – tillsammans.

 

Välj några få markanta nyanser och satsa på dem fullt ut
- så får du ett personligt uttryck, som gör intryck

Vilka nyanser matchar din personlighet bäst?
Temperamentsfull röd, majestätisk kungsblå eller kul 70-talsgul?

Ditt val av kulör säger mycket om vem du är som person och kan få dig att känna dig ännu mer hemma i ditt hem. Välj få men starka nyanser och använd dem kors och tvärs i hemmet
– från trädgårdens små dekorationer till de stora ytorna på och runt huset. Skapa en personlig, enkel och rolig effekt med massor av stil och charm.

 

Det är enklare att välja kulör till huset, när man känner till kulörerna runt det

Nyanserna runt ditt hus kan ha en avgörande betydelse för vilken kulör du ska välja till fasaden, snickerierna och husets övriga ytor. Så det spelar roll om ditt hus ligger mitt i den gröna skogen, vetter mot en ljus strand eller är omgivet av rå betong. När du använder kulörerna aktivt i färgsättningen bestämmer du själv om du vill att ditt hus ska smälta in naturligt i omgivningarna eller om du vågar låta det sticka ut lite mer från mängden – men ändå på ett harmoniskt sätt.

Gå på upptäcktsfärd bland de kulörer som passar bäst till just ditt projekt

Våra sex kulörkartor ger ett inspirerande urval av vackra kulörer grupperade efter projekttyp. Gå på upptäcktsfärd bland det exklusiva urvalet av favoritnyanser – som valts ut av våra egna färgexperter och svenskarna själva – och få råd om vilka kulörer som passar dig och ditt projekt bäst. Så kan du vara säker på att komma hem med rätt kulör.

 

Kom in till Flügger färg och få ännu fler goda färgråd

Vår färgutbildade personal hjälper dig att hitta den nyans som passar dig och ditt projekt bäst. Vi förbereder dig även med rätt verktyg, den optimala färgen och massor av bra tips på hur du får ett snyggt resultat.