Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Utomhuskulörer

Vill du smälta in i naturen runt ditt hus eller vill du sticka ut med djärva nyanser? Valet av utomhuskulörer för din bostad är också vara en reflektion av din personlighet och stil. På Flügger förstår vi vikten av att skapa ett unikt uttryck. Genom att guida dig genom vårt sortiment av kvalitetsfärger för utomhusbruk och lyssna på dina önskemål, hjälper vi dig att hitta den perfekta nyansen för ditt projekt. Från det temperamentsfulla röda till det majestätiska kungsblå, varje färgval berättar din historia och skapar ett hem där du kan känna dig helt bekväm.

Läs vidare och få inspiration om hur du kan tänka kring kulörer. 

Finns kulören till ditt hus i omgivningen?

Naturen och omgivningen utanför dina fönster kan ha stor betydelse när du ska välja kulör till huset. Att välja rätt kulör kan nämligen skapa en enhet med omgivningen. Det är en subtil men kraftfull metod för att integrera bostaden i sin naturliga omgivning och skapa ett sammanhang som känns både välkomnande och harmoniskt.

Oavsett om din bostad ligger mitt i den gröna skogen, intill den ljusa stranden eller är omgiven av rå betong, kan landskapet utanför inspirera och bidra till ett hem som känns i symbios med omgivningen.

Utomhus kulörkartor

Kulörer handlar om dig

När du använder kulörerna aktivt i färgsättningen bestämmer du själv om du vill att ditt hus ska smälta in naturligt i omgivningarna eller om du vågar låta det sticka ut lite mer från mängden. Ditt kulörval säger mycket om vem du är som person och kan få dig att känna dig ännu mer hemma i ditt hem. Välj få men starka nyanser och använd dem kors och tvärs i hemmet. Från trädgårdens små dekorationer till de stora ytorna på och runt huset. Skapa en personlig, enkel och rolig effekt med massor av stil och charm.

 

Det är enklare att välja kulör när du känner till omgivningen

Vi på Flügger ser det som vår främsta uppgift, att hjälpa dig att hitta den färg och kulör som passar dig och ditt projekt allra bäst. Det är 3 saker som är bra att tänka på när du ska välja kulörer till ditt utomhusprojekt:

  • Din personlighet och smak
  • Underlag och omgivning
  • Vårt breda urval av kvalitetsfärger och utomhuskulörer

 

Gå på upptäcktsfärd och hitta nya favoritkulörer

Våra kulörkartor för utomhusbruk ger ett inspirerande urval av vackra kulörer grupperade efter projekttyp. Upptäck urvalet av favoritnyanser (som valts ut av våra egna färgexperter och svenskarna själva) och få råd om vilka kulörer som passar ditt projekt bäst. Den nya kulörkartan Flügger 80 kan också brytas för utomhusbruk. Här hittar du Flüggers utomhusserie Wood Tex.

Välkommen in i någon av våra butiker! Våra medarbetare hjälper dig att hitta den färg och kulör som passar dig och ditt projekt bäst. Vi rustar dig också med rätt verktyg och massor av bra tips till hur du får ett snyggt resultat.