Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Stilfullhet, motivation och styrka

För Bela råder det ingen tvekan om att lila är den kulör som är bäst för hennes humör. För henne representerar lila den styrka hon använder i sitt dagliga arbete. När Bela bär lila känner hon sig stark och självsäker, säger hon och det stora leendet lyser upp hela rummet.

Som egenföretagare är det viktigt att vara säker på sin kurs, även om det kan vara svårt ibland. Bela förklarar att hennes motivation är att utvecklas och kunna ta hand om sig själv. Hon satsade allt, byggde upp ett företag i ett främmande land, som svart kvinna.. och lyckades!

_________________

Kind Purple FL8057 är en kulör som leker med dina sinnen. Den skapar utrymmen med en känsla av trygghet där du kan koppla av, fördjupa dig och njuta av umgänget med nära och kära.

Köp Kind Purple och få hjälp till ditt måleriprojekt

Den allra vackraste färgåtergivningen på väggarna

Kind Purple FL8057 drar blickarna in i rummet och skapar fokus på det som händer. Det är en dammig grålila kulör perfekt för väl upplysta rum med fokus på styrka, samtal och umgänge. Ett rum med plats för både djupa ögonblick och morgonkaffe.

Målarfärgen har en avgörande betydelse för hur kulören ser ut på väggen. Med Flügger Dekso 1 får du:

  • Ultramatta och robusta ytor
  • Enastående färgåtergivning
  • Förstklassig täckning
Köp Dekso 1 Ultramatt färg

Osäker på vad du ska välja?

Beställ färgprover och prova dig fram där hemma för att se vad som passar bäst. Måla upp färgen på samma yta som du tänkt måla, så att du uppfattar den i rätt ljus och får en känsla för den.

Beställ färgprover

Behöver du hjälp?

Kontakta oss online eller kom in i någon av våra Flügger butiker. Våra färgexperter hjälper dig med allt du behöver för ditt måleriprojekt!
Välkommen in!