Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

"Rosa är delikat, distinkt och lite extra"

Karo förklarar att rosa kan ha många uttryck, allt från att vara sött och flickaktigt till mer tufft och distinkt. Att rosa kan väldgt mycket och kan vara både fint och lite äventyrlig sagoprinsessa på samma gång.

"Jag gillar att göra det lilla extra", säger Karo som förklarar att rosa fyller hennes vardag med liv och glädje.

_____________________

Picnic Pink FL8051 är framtaget med liv och rörelse i åtanke. Både för rum med plats till kreativitet och för rum med en ljus och avkopplande stämning

Köp Picnic Pink och få hjälp till ditt projekt

"Grön gör mig glad"

Bønne klär sig i alla möjliga kulörer. Vad han väljer beror på dagsformen och vad han vill uttrycka just den dagen. Den gröna kulören gör honom alltid glad.

Bønne förklarar att färgstarka kulörer bygger broar mellan människor ute på gatan. Att de gör människor intresserade och kan vara med att sätta igång spontana samtal, någon Bønne verkligen uppskattar.

_____________________

Bora Mint FL8024 är framtagen för att skapa en lugn och underliggade glädje i de rum den används i. Vid första anblick kan den verka mjuk men kulören ändrar karaktär under dagen och när skymningen blir den djupare och varmare.

Här kan du köpa Bora Mint

Den allra vackraste färgåtergivningen

Bora Mint FL8024 passar perfekt för rum med energi. Rum där du umgås och har trevliga samtal i eller där du kan utveckla din kreativitet.

Picnic Pink FL8051 passar jättebra i lite mörkare rum med med lite dagsljus. Kulören gör rummet större och fungerar perfekt som kontrast till mörkare träslag och rustika textilier.

 

Färgen har en avgörande inverkan på hur din kulör ser ut när den kommer upp på väggen. Med Flügger Dekso 1 får du:

  • Ultramatta och robusta ytor
  • Enastående färgåtergivning
  • Förstklassig täckning
Köp Dekso 1 ultramatt tak- och väggfärg

Osäker på vilken kulör?

Kan du inte bestämma dig? Beställ färgprover och prova hemma vad som passar bäst. Måla upp färgen på samma yta som du tänker måla så att den får rätt ljus, och du får rätt känsla.

Köp färgprover

Behöver du hjälp?

Våra färgexperter hjälper dig med allt du kan behöva för ditt måleriprojekt! Kontakta oss online eller kom in i någon av våra Flügger butiker. Välkommen in!