Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Sinnesro och äkthet

Det är svårt att gömma sig bakom det vita. Vitt är äkta och får saker att framstå som de faktiskt är. Det finns inga lögner som kan dölja något och det tvingar dig att vara den du är. Och att stå för det, inget annat.

Nati arbetar som artist och för henne är vitt hörnstenen i hennes uttryck, vilket kan ses på hennes hår, kläder och ögonbryn.

"Vit är renhetens färg. Det finns inget viktigare än äkthet och att vara ärlig i relationer", säger Nati. "Om du är ärlig mot dig själv och ärlig i dina relationer, vad kan då gå fel?".

Den vita färgen är utgångspunkt för utveckling, den förstärker berättelsen och tar bort störande intryck i de historier och berättelser som uppstår när Nati står på scen.

____________

Ivory FL8050 är inte bara vit, Ivory har en gyllene och sandig underton. Kulören är dämpad, samtidigt som den skapar ljus i rummet. Väggar och tak får ett sken som reflekterar ljuset på ett diffust och inbjudande sätt.

Köp Ivory – vi hjälper dig igång med måleriprojektet

Den allra vackraste färgåtergivningen på väggarna

Med Ivory FL8050 får dina rum ett ljust och välkomnande intryck och möblerna ges en framträdande plats. Ivory ger en ärlig och behaglig känsla utan att bli för klinisk.

 

Målarfärgen har en avgörande betydelse för hur kulören ser ut på väggen. Med Flügger Dekso 1 får du:

  • Ultramatta och robusta ytor
  • Enastående färgåtergivning
  • Förstklassig täckning
Köp Dekso 1 Ultramatt väggfärg

Svårt att välja kulör?

Om du inte kan bestämma dig för vilken kulör du ska välja kan du beställa ett färgprov. Måla upp färgen på samma yta som du tänker måla så att den får rätt ljus, och du får rätt känsla.

Köp ett färgprov

Behöver du hjälp?

Våra färgexperter hjälper dig med ditt måleriprojekt! Kontakta oss online eller kom in i någon av våra Flügger butiker. Välkommen in!