Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Blå ger en eftertänksam styrka

Skådespelaren Oliver berättar att blå nyanser har genomsyrat hans hem, hans kläder och faktiskt en stor del av hans liv under en längre period.

Oliver tycker att blå är en mångsidig kulör som kan allt. Från att vara mjuk och blid, till att ha kant och attityd. Den blir en förlängning av honom själv och hans humör. Ett element som hjälper honom att forma den professionella och kreativa kontext han befinner sig i.

Oliver är utbildad musikalartist och arbetar till vardags som dansare, sångare och skådespelare.

______________

Navy FL8048 drar blicken inåt i rummet och får stora utrymmen att kännas mysigare, samtidigt som den skapar ro och koncentration.

Köp Navy och få hjälp med ditt nästa måleriprojekt

Den allra vackraste färgåtergivningen på väggarna

Med färgen Navy FL8048 känns stora rum mysigare och mer intima. Väggarna dras mot dig och skapar en lugn atmosfär som i sin tur skapar fokus. Navy passar perfekt i rum du vill fördjupa dig i, läsa, vara kreativ, har djupa samtal eller bara ha lugn och ro i.

Färgen har en avgörande inverkan på hur kulören ser ut på väggen. Med Flügger Dekso 1 får du:

  • Ultramatta och robusta ytor
  • Enastående färgåtergivning
  • Förstklassig täckning
Köp Dekso 1 Ultramatt väggfärg

Osäker på vad du ska välja?

Är det svårt att välja kulör till väggarna? Beställ färgprover och prova vad som passar bäst. Måla färgen hemma på samma yta som du tänkt måla, så att du uppfattar kulören i rätt ljus.

Köp färgprover här

Behöver du hjälp?

Kontakta oss online eller kom in i någon av våra Flügger butiker, så hjälper våra färgexperter dig igång med måleriprojektet! Välkommen in!