Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Lugn och närvaro

Tina är en passionerad aktivist, designer och konstnär. Hon är engagerad i att skapa fokus på kvinnor över 40 år och vill inspirera dem till att hitta balans i det att kunna vara sig själva utan att behöva kompromissa.

Tina förstår vikten av att vara sig själv och inte försvinna bara för att man som kvinna blir äldre. "Sluta aldrig vara nyfiken och ställa frågor om saker. Samtalet slutar aldrig när man är närvarande med varandra" förklarar hon.

Att kunna vara sig själv och vara medveten om sina åsikter, är något som skapas ostört och i dialog. Jämlikhet över generationer och mellan människor är något som bara händer när vi är nyfikna på varandra menar Tina.

Färger och kulörer betyder mycket för henne och är ständigt närvarande i form av tatueringar på armar och händer. "Färger ska inte kontrolleras, de ska märkas" förklarar Tina.

_____________

Cotton FL8012 är en lugn och nedtonad men samtidigt mångsidig kulör. Den är diskret och behaglig som bakgrund till vardagens alla aktiviteter.

Köp Cotton – vi hjälper dig hitta rätt färg

Den allra vackraste färgåtergivningen på väggarna

Cotton FL8012 är en generös kulör, skapad för att ge dig plats, flexibilitet och utrymme att utvecklas kreativt. Den passar perfekt i rum där du vill ha lugn och ro, samtidigt som den skapar fokus och ger plats åt andra detaljer på väggen.

Kulören blir djupare på kvällen och glöder nästan i halvmörkret.

 

Färgen har en avgörande inverkan på hur kulören ser ut på väggen. Med Flügger Dekso 1 får du:

  • Ultramatta och robusta ytor
  • Enastående färgåtergivning
  • Förstklassig täckning
Köp Dekso 1 Ultramatt tak- och väggfärg

Osäker på vilken kulör?

Kan du inte bestämma dig för vilken kulör du vill ha? Beställ färgprover, så kan du prova dig fram där hemma och se vad som passar bäst. Måla färgen på samma yta som du tänkt måla, så att du uppfattar den i rätt ljus och får en känsla för den.

Köp färgprover här

Behöver du hjälp?

Våra färgexperter hjälper dig med allt du behöver för ditt måleriprojekt! Kontakta oss online eller kom in i någon av våra Flügger butiker. Välkommen in!