Dekoration - Kreativ effektfärg och färgat spackel - DETALE CPH

På Flügger är vi glada över att kunna erbjuda vackra dekorationsprodukter från danska DETALE CPH, som har visionen att skapa sensuella och levande ytor i hemmet. Produkterna inspirerar till en kreativ och lekfull process och ger dig möjlighet att sätta ditt eget personliga uttryck på ditt hem. Utan att kompromissa med estetiken är det därför viktigt för DETALE att alla produkter är designade för gör-det-själv människor. Se fle bileder och beskrivningar av produkterne här.

Komma igång
Vi gör dig redo för ditt DETALE projekt. Hitta instruktionsvideor och användarmanualer nedan.

Tillvägagångssätt och kreativ process
Det är inte bara det slutliga resultatet som räknas, utan också processen för att uppnå det. På DETALE är den kreativa och lekfulla processen viktig, och särskilt där du kan skapa något nytt.

DETALE-produkter är lämpliga för gör-det-själv-människor. Produkterna är utvecklade för att göra processen så enkel och användarvänlig som möjligt för dig, som är vårt främsta fokus.

Produktval
Produkterna varierar i hur lång tid det tar att uppnå det färdiga resultatet. Här är en kort beskrivning av de olika produkterna och deras uttryck. Om du är osäker, kontakta en lokal Flügger-butik.

KABRIC - Spackelbar färg är för dig som vill avsluta ditt projekt på en och samma dag! KABRIC är en kombination av färgens funktionella egenskaper och med spacklelets visuella egenskaper. Du får en matt, tygliknande yta. Guide till KABRIC.

KC14 - Färgat spackel + Topcoat är för dig som har lite mer tid. Resultatet på väggen ger ett unikt spel och djup. Guide till KC14

SPACE - Metallpasta är för dig som vill ha ett mindre rustikt resultat. SPACE ger din vägg en blank yta och ett konstnärligt uttryck. Guide till SPACE.

Hur
Det finns videomaterial och skrivna användarmanualer för alla DETALE-produkter, och där du kan se hur du använder olika produkter och olika tekniker som finns tillgängliga.