Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Kollektionen

Kollektionen består av 36 iögonfallande tapeter som är uppdelade i sex mönster i sex olika kulörer – från det neutrala till det markanta. De sex mönstren är indelade i följande sex serier som heter: Illusion, Aroma, Jazzy, Softness, Soundless och Infinity.

Om du förälskar dig i ett mönster finns det i sex olika kulörer så att du säkert hittar den tapet som passar just din inredningsstil.

Markanta mönster 

Tapeterna i Six Senses är perfekta såväl i privata hem som på kontor, i butiker och på hotell.

Kollektionen har större mönster och mer markanta kulörer än tidigare kollektioner. Det betyder att tapeterna fungerar perfekt som kortväggsdekoration i rum med breda väggar och högt i tak.

Tapeterna kommer att vara ett perfekt komplement i det moderna hemmet som saknar det lilla extra, men den kan också användas för att skapa en krock mellan det klassiska och det moderna.

 

Skaparnas favoriter

Skaparna bakom Six Senses, designer Maciej Wojcicki, Flüggers huvudägare Ulf Schnack och Flüggers produktchef Anne Mette Jacobsen, har var och en för sig blivit ombedda att välja sina personliga favoriter ur kollektionen. De utvalda tapeterna hittar du här.

En kombination av teknik och själ

Det har arbetats intensivt med flera olika tekniker och effekter som skiljer sig från andra tapetkollektioner. 

Designern bakom kollektionen, Maciej Wojcicki, berättar mer om de tekniker och effekter som använts i kollektionen:

På vissa av tapeterna har det använts en form för råa sandkorn som ger tapeten en 3D-liknande effekt, medan det i andra arbetas med t.ex. glimmer och metall-, guld- och silvereffekter”, förklarar Maciej.

De tekniker och effekter som använts i mönstren gör att de upplevs mycket olika beroende på varifrån ljusinfallet kommer. Exempelvis betyder glimmereffekten i några tapeter att ljuset reflekteras olika, vilket skapar en levande tapet”, avslutar han.

I produktionen av Six Senses har man arbetat intensivt med skuggor och toner i tapeterna. Det tillför en extra dimension av djup och sinnlighet till kollektionen och när du betraktar tapeterna en och en märker du verkligen hantverket och engagemanget bakom.

Upptäck hela kollektionen i din lokala Flügger färg-butik.