Little World – vad drömmer du om?

Dröm dig långt ut i rymden, högt upp på den stora teaterscenen eller djupt in i den gröna skogen. Med den nya tapetkollektionen ”Little World” är allting möjligt.

Little World – vad drömmer du om?

”Jag vill ta er med till en värld full av färger, drömmar och det omöjliga”. 

 Det säger Dominika Cierplikowska, som designat den nya kollektionen med barntapeter från Fiona, i sin presentation av ”Little World”. 

Med kollektionen illustreras den äventyrliga och oskyldiga världen som barnen upplever den – där gränserna mellan verklighet och fantasi suddas ut.

Barnrum med stil

Det är slut med barnrum som stilmässigt inte passar in i resten av hemmet.

Tapeterna är stilfulla med sina dämpade färger. Och kombinationen med de klassiska möblerna och leksakerna skapar estetiskt vackra barnrum som ger inspiration till både barn och vuxna.

Flera artiklar

Tips & Tricks

Slitstark färg till barnrummet

Välj en slitstark färg till barnrummets väggar som klarar barnens vilda lek. Flutex 10 är tillräckligt robust för att kunna motstå slitage och du kan tvätta den utan att förstöra utseendet

Tips & Tricks

Pigment

När du målar med mörka färger är det viktigt att alla pigment hamnar i samma riktning. När du är klar med en vägg tar du din roller och rollar väggen i samma riktning (uppifrån och ned, inte tvärtom). De mörka pigmenten är tydligare än de ljusa, och på det sättet får du en enhetlig yta utan ”märken”
Nordic Compositions

TAPET

Nordic Compositions

I Nordic Compositions hittar du botaniska tapeter och industriella tapeter. De är detaljrika och de är enkla. De är mjuka och de är råa. De är ljusa och de är mörka.
Nedtagning av tapet

VIDEOGUIDE

Nedtagning av tapet: Så tar du enkelt bort tapet från väggen

Så får du bort den gamla tapeten från väggen så att rummet är redo för sin nya look.
Little World balloon

TAPET

Kombinera tapet och kulörer i barnrummet

Här har vi samlat 4 olika förslag på hur tapet och kulörer kan komplettera varandra.
Uppsättning av tapet

VIDEOGUIDE

Uppsättning av non woven-tapet

I vår video visar vi hur du enkelt sätter upp tapet.