Kreativ effektfärg, färgspackel, tapeter och golvprodukt

Gör-det-själv med DETALE CPH

På Flügger är vi glada över att kunna erbjuda vackra dekorationsprodukter från danska DETALE CPH, som har visionen att skapa sensuella och levande ytor i hemmet. Produkterna inspirerar till en kreativ och lekfull process och ger dig möjlighet att sätta ditt eget personliga uttryck på ditt hem. Utan att kompromissa med estetiken är det därför viktigt för DETALE att alla produkter är designade för gör-det-själv människor.

DETALE CPH har utvecklat ett färgspackel, effektfärg, tapeter och ett golvsystem för dig som vill ha ett personligt uttryck och estetisk karaktär.

Köp DETALE produkter

Komma igång
Vi gör dig redo för ditt DETALE projekt. Hitta instruktionsvideor och användarmanualer nedan.

Tillvägagångssätt och kreativ process
Det är inte bara det slutliga resultatet som räknas, utan också processen för att uppnå det. På DETALE är den kreativa och lekfulla processen viktig, och särskilt där du kan skapa något nytt.

DETALE-produkter är lämpliga för gör-det-själv-människor. Produkterna är utvecklade för att göra processen så enkel och användarvänlig som möjligt för dig, som är vårt främsta fokus.

Produktval
Produkterna varierar i hur lång tid det tar att uppnå det färdiga resultatet. Här är en kort beskrivning av de olika produkterna och deras uttryck. Om du är osäker, kontakta en lokal Flügger-butik.

KABRIC - Spackelbar färg är för dig som vill avsluta ditt projekt på en och samma dag! KABRIC är en kombination av färgens funktionella egenskaper och med spacklelets visuella egenskaper. Du får en matt, tygliknande yta. Guide till KABRIC.

KC14 - Färgat spackel + Topcoat är för dig som har lite mer tid. Resultatet på väggen ger ett unikt spel och djup. Guide till KC14

SPACE - Metallpasta är för dig som vill ha ett mindre rustikt resultat. SPACE ger din vägg en blank yta och ett konstnärligt uttryck. Guide till SPACE

EDGE - tapetkollektionen för dig som vill ha en taktil och yta med textur. Tidlöst design utvecklad på Non Woven -kvalitet, vilket gör det enkelt att sätta tapeten på väggen. Se kollektionen hos din närmaste återförsäljare.

KABRIC Floor – golvprodukten för dig som vill ha levande och personliga golv. Ett enklare och bättre alternativ till microcement, där du kan ändra befintliga eller skapa nya golvytor hemma.

  KABRIC KC14 SPACE EDGE Kabric Floor
Beskrivning Effektfärg Färgad spackel Metallisk pasta Tapet Gulvfärg
Utförande tid 1 dag 2-3 dagar 1-2 dagar 1 dag 1-3 dage
Appliceringsmetod

Pensel/
Spartel

Spartel Spartel

Lim/
Tapetbørste

Spackel
Yta Rustik Slät Slät Taktil Slät
Glansgrad Ultramatt Matt Silkematt Matt

Matt/
Silkematt

Färger 30 37 12 30 25

Hur
Det finns videomaterial och skrivna användarmanualer för alla DETALE-produkter, och där du kan se hur du använder olika produkter och olika tekniker som finns tillgängliga.

https://youtu.be/Y4kFlK6G6jA

Flera artiklar

Tips & Tricks

Mörka matt färger

Mörka färger blir djupare på matta ytor. I rum med mycket ”trafik” kan du snabbt få blanka områden på väggen om du valt en matt färg i en mörk nyans. För att kringgå det problemet kan du välja en färg med lite högre glans, alltså något blankare, för de mest trafikerade områdena, t.ex. en korridor eller entré

Tips & Tricks

Spacklar

Om du spacklar små hål kan du torka efter med en våt trasa så slipper du slipa när spackelmassan torkat

TAPET

Living@HOME Papper

Ny kollektion med traditionella papperstapeter som klistras på baksidan och sätts med överlapp.
Fiona heritage

TAPET

Fiona heritage – klassiska tapeter från Fionas egna arkiv

Fiona heritage är de mest tongivande och vackra klassiska tapeterna ur våra arkiv. De är alla inspirerade av olika konsthistoriska epoker – från rokoko till art nouveau.
Six Senses 570103

TAPET

Six Senses ‒ en tapetkollektion för sinnena

Vår nya tapetkollektion varierar stort och kommer att tilltala alla med ett kreativt sinne. Sex mönster i sex olika kulörer som tilltalar sinnena – det är Six Senses.
Nedtagning av tapet

VIDEOGUIDE

Nedtagning av tapet: Så tar du enkelt bort tapet från väggen

Så får du bort den gamla tapeten från väggen så att rummet är redo för sin nya look.

TAPET

Stripes@HOME: Randiga tapeter i hemmet

I tapetkollektion Stripes@HOME hittar du ett stort utbud av ränder i fina färger.