Kulörer och former i vacker förening

Tillsammans med det exklusiva varumärket Verpan presenterar vi 3 helt unika färger, inspirerade av Verner Pantons design.

I år skulle Verner Panton – en av Danmarks erkända designers någonsin – ha fyllt 90 år. I samband med det har den danska Verner Panton-producenten Verpan och Flügger ingått ett samarbete och utvecklat 3 unika väggkulörer ”Metropolitan”, ”Rich Orange” och ”Globe”.

Klicka här för att besöka vår kulörväljare, där du kan se de 3 färgerna.

Färgerna är bland annat skapade av färgarkitekt Anne Christensen och noga utvalda i förhållande till de textilier och material, som Verpan har valt att använda i återlanseringen av designklassiker som Globen, CloverLeaf och System 123.

Tillsammans med Flügger och Verpan har vi skapat 3 karakteristiska väggkulörer, som var för sig kan binda ihop ett rum”, berättar Anne och fortsätter: ”Utmaningen var att bygga vidare på Verner Pantons färgvärld och skapa en kompletterande ram för de återlanserade modellerna – och efter många försök i vårt färglabb kom vi fram till 3 vackra väggkulörer.”

Både Verner Pantons återlanserade modeller och de nya väggkulörerna kan ses i Verpans showroom på Verpan Egeskovvej 29 i Horsens.

Flügger farver - En hyldest til en farverig designer

Vi på Flügger är stolta över att vara en del av detta samarbete. I samband med återlanseringen har Verpan samarbetat med bl.a. designern Raf Simons – till vardags kreativ chef på Calvin Klein – och den exklusiva danska textilproducenten Kvadrat. Att vara en del av det här sällskapet inspirerar oss till att fortsätta att arbeta stenhårt för att alltid kunna leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet.

Flera artiklar

Tapetkollektion

Tapetkollektion Edge från DETALECPH

EDGE är en klassisk tapetkollektion kryddad med ett tydligt DETALE-DNA

Färgat spackel

Kreativ effektfärg, färgspackel, tapeter och golvprodukt

DETALES produkter inspirerar till en kreativ och lekfull process och ger dig möjlighet att sätta din egen personliga touch på ditt hem.

Inspiration och kulörer till köket

Våra tre kulörer ”English Mist”, ”Embassy Grey” och ”Grå modernism no. 32” är perfekta kulörer till ett kök som ska ha plats för både snygg interiör, arbetsglädje och lugn.

KABRIC Floor är en ny unik produkt från DETALE

Textur och personlighet garanteras, oavsett om du vill byta befintliga ytor eller skapa helt nya golv hemma.
Fiona heritage

TAPET

Fiona heritage – klassiska tapeter från Fionas egna arkiv

Fiona heritage är de mest tongivande och vackra klassiska tapeterna ur våra arkiv. De är alla inspirerade av olika konsthistoriska epoker – från rokoko till art nouveau.
Nordic Compositions

TAPET

Nordic Compositions

I Nordic Compositions hittar du botaniska tapeter och industriella tapeter. De är detaljrika och de är enkla. De är mjuka och de är råa. De är ljusa och de är mörka.