Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Eilersens färgpalett ‒ kulörer för framtiden

Tre nya kulörer från Eilersen är äntligen här. Tillsammans med kulörerna från det första samarbetet utgör de Eilersen Colour Collection – en färgpalett med sex fantastiska kulörer som kan kombineras som man vill.

 

3 nye Eilersen kulörer: Eilersen Nairobi, Eilersen Stockholm og Eilersen Toulouse

Skapandet av en färgpalett

På Flügger har vi återigen samarbetat med det exklusiva möbeldesignmärket Eilersen och tagit fram tre nya fina kulörer.

Innan vi började hade vi och Eilersen enats om två viktiga krav på de nya kulörerna.

Resultatet blev Eilersen Stockholm, Eilersen Nairobi och Eilersen Toulouse.

Kulörer för framtiden

Kulörerna är skapade mot bakgrund av både Eilersens DNA och den långa erfarenhet av kulörer som Flügger har, och representerar både det klassiska och det moderna kulörvalet.

  • Eilersen Stockholm är så ljust grå att den nästan ser vit ut – eller gör den det? För även om Eilersen Stockholm är ljus och skir så skapar den en stark kuliss till vit inredning, samtidigt som den även fungerar som en försiktig kontrast till den lite mörkare inredningen. Inspirationen kommer från den nordiska stilen i Stockholm med de vackra vita båtarna och vattnets glittrande effekt på byggnaderna i staden. 
  • Eilersen Nairobi tillför ännu en vacker mörk kulör till Eilersen-paletten. En mörk gråbrun kulör med en underton av grönt, som hämtar inspiration från den råa, otämjda och dammiga afrikanska naturen. Kulören skapar en snygg inramning till den ofta ljusa inredningsstilen i Norden.
  • Eilersen Toulouse är en grå kulör med ett stänk av lavendel. Den kan beskrivas om skir och luftig på samma gång – och ändå markant och iögonfallande. Ett säkert val som skapar en lugn och behaglig stämning i hemmet.

Upplev kulörerna själv

Även om var och en av de tre kulörerna är inspirerade av olika platser i världen så är alla skapade med samma syfte – att kunna fungera som perfekta kulisser till Eilersens vackra design. Och det lever de upp till. 

Gillar du Eilersens färgpalett lika mycket som vi gör? Titta då in hos din lokala Flügger färg-butik och få prover på de sex kulörerna från Eilersen.