Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Kreativ effektfärg, färgspackel, tapeter och golvprodukter​

På Flügger är vi glada över att kunna erbjuda vackra dekorationsprodukter från danska DETALE CPH, som har visionen att skapa sensuella och levande ytor i hemmet. Produkterna inspirerar till en kreativ och lekfull process och ger dig möjlighet att sätta ditt eget personliga uttryck på ditt hem. Utan att kompromissa med estetiken är det därför viktigt för DETALE att alla produkter är designade för gör-det-själv människor. Produkterna från DETALE CPH är alla produkter som kretsar kring färgat spackel - även känt som spackelfärg.

Komma igång

Vi gör dig redo för ditt DETALE-projekt. Hitta instruktionsvideor och guider nedan.

 

Tillvägagångssätt och kreativ process
Det är inte bara det slutliga resultatet som räknas, utan också processen för att uppnå det. På DETALE är den kreativa och lekfulla processen viktig, och särskilt där du kan skapa något nytt.

DETALE-produkter är lämpliga för gör-det-själv-människor. Produkterna är utvecklade för att göra processen så enkel och användarvänlig som möjligt för dig, som är vårt främsta fokus.Produktval
Produkterna varierar i hur lång tid det tar att uppnå det färdiga resultatet. Här är en kort beskrivning av de olika produkterna och deras uttryck. Om du är osäker, kontakta en lokal Flügger-butik.

KABRIC - Spackelbar färg är för dig som vill avsluta ditt projekt på en och samma dag! KABRIC är en kombination av färgens funktionella egenskaper och med spacklelets visuella egenskaper. Du får en matt, tygliknande yta. Guide till KABRIC.

KC14 - Färgat spackel + Topcoat är för dig som har lite mer tid. Resultatet på väggen ger ett unikt spel och djup. Guide till KC14

EDGE - tapetkollektionen för dig som vill ha en taktil och yta med textur. Tidlöst design utvecklad på Non Woven -kvalitet, vilket gör det enkelt att sätta tapeten på väggen. Se kollektionen hos din närmaste återförsäljare.

KABRIC Floor – golvprodukten för dig som vill ha levande och personliga golv. Ett enklare och bättre alternativ till microcement, där du kan ändra befintliga eller skapa nya golvytor hemma. Vi rekommenderar efterbehandling med KABRIC Floor Strongcoat. Instruktioner för KABRIC Floor.

Hur

Det finns videomaterial och skrivna användarmanualer för alla DETALE-produkter, och där du kan se hur du använder olika produkter och olika tekniker som finns tillgängliga.

    KABRIC KC14 EDGE KABRIC Floor
Beskrivning Effektfärg Färgad spackel Tapet Gulvfärg
Utförande tid 1 dag 2-3 dagar 1 dag 1-3 dagar
Appliceringsmetod Pensel/Spackel Spackel Lim /Tapetbørste Spackel
Yta Rustik Slät Taktil Slät
Glansgrad Ultramatt Matt Matt Matt / Silkematt
Färger 30 37 30 25