Snabb leverans
Altid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Altid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Den gröna väggen ger en känsla av natur, lugn och kärlek till den levande grönskan. Det är riktigt häftig färgsättning om du vill lyfta fram alla dina gröna växter. Den gröna färgen passar också fint till allt det gråa vi omger oss med i dag, och ger t.ex. en grå soffa en lite mer intressant plats i inredningen.

Syrénfärgen är mjuk och har en touch av nostalgi – det här sättet att använda paletten är utpräglat feminint med ett drag av seriositet och aningen klassiskt. Den feminina väggen tyglas av de övriga neutrala färgerna i rummet, och du kan med fördel göra den mer maskulin och klassisk genom att tillföra olika träslag och grönt i inredningen.

Förälskar du dig i den här paletten så använd färgerna kors och tvärs. Vi har sett till att färgerna passar ihop, oavsett om du väljer en grön vägg, grå soffa, syrénfärgad keramik eller en helt annan fördelning av färgerna.

Utnyttja möjligheten att prova färgernas inverkan genom att se dem i verkligheten i ditt eget vardagsrum med hjälp av ett par färgprover från din närmaste Flügger färg.