Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Våra populära kulörer för vardagsrummet

Vardagsrummet är för många hemmets hjärta. Här samlas vi och kopplar av i en annars hektisk vardag. Letar du efter den perfekta kulören för ditt vardagsrum? Här har vi samlat några av våra snyggaste kulörförslag.

När man ska måla vardagsrummet är det en bra idé att tänka på vilken atmosfär du vill att rummet ska ha. Är det ett vardagsrum avsett för avkoppling och TV-tittande, sociala sammankomster med goda vänner eller för att anpassas till en mer upptagen familj med barn? Väggens kulör kan hjälpa till att förankra stämningen i rummet, samtidigt som du naturligtvis väljer en kulör du kommer att njuta av. 
Nyanser av blått och grönt har länge varit en favorit här i Norden. Det här är kulörer som vanligtvis sänker din hjärtfrekvens och slappnar av. Nyanserna sträcker sig från de helt ljusa tonerna till mörkare, mer kontrastrika kulörer. Du kanske också vill jämföra flera kulörer för att bedöma vilken underton du gillar bäst och vilken som passar med möbler, golv och andra stora ytor i rummet.

De senaste åren har de varma, nästan brända kulörerna dykt upp i trendbilden. Dessa kulörer tar oss med på en resa söderut. Undertonerna bidrar till att dessa kulörer ger oss en varm atmosfär, vilket kan vara ett utmärkt val med det annars svala ljuset här i norr.

Om du letar efter ett tidlöst, neutralt resultat är nyanser av grått alltid ett säkert val. Utforska skalan från de helvita nyanserna till mörkare grått eller svart. På Flügger har vi gjort det enkelt att välja kulör. Våra kulörserier "Warm Grey" och "Neutral Grey" är klassade från 1 och uppåt, beroende på mörkhetsgrad.

Om målade väggar inte är det uttryck du letar efter finns det spännande alternativ för detta också. Med produkterna från Detale CPH kan väggen lätt bli ett konstverk precis som mycket annat. Utforska favoriterna KABRIC och KC14.