Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Kulörer och former i vacker förening

Tillsammans med det exklusiva varumärket Verpan presenterar vi 3 helt unika färger, inspirerade av Verner Pantons design.

I år skulle Verner Panton – en av Danmarks erkända designers någonsin – ha fyllt 90 år. I samband med det har den danska Verner Panton-producenten Verpan och Flügger ingått ett samarbete och utvecklat 3 unika väggkulörer ”Metropolitan”, ”Rich Orange” och ”Globe”.

Färgerna är bland annat skapade av färgarkitekt Anne Christensen och noga utvalda i förhållande till de textilier och material, som Verpan har valt att använda i återlanseringen av designklassiker som Globen, CloverLeaf och System 123.

Tillsammans med Flügger och Verpan har vi skapat 3 karakteristiska väggkulörer, som var för sig kan binda ihop ett rum”, berättar Anne och fortsätter: ”Utmaningen var att bygga vidare på Verner Pantons färgvärld och skapa en kompletterande ram för de återlanserade modellerna – och efter många försök i vårt färglabb kom vi fram till 3 vackra väggkulörer.”

Både Verner Pantons återlanserade modeller och de nya väggkulörerna kan ses i Verpans showroom på Verpan Egeskovvej 29 i Horsens.

Vi på Flügger är stolta över att vara en del av detta samarbete. I samband med återlanseringen har Verpan samarbetat med bl.a. designern Raf Simons – till vardags kreativ chef på Calvin Klein – och den exklusiva danska textilproducenten Kvadrat. Att vara en del av det här sällskapet inspirerar oss till att fortsätta att arbeta stenhårt för att alltid kunna leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet.