Dekso 1 Ultramatt - När endast den mattaste färgen är matt nog

Om du drömmer om ultramatta väggar och tak är vår Dekso 1 Ultramatt-färg det självklara valet.

Dekso 1 Ultramatt ger en fin och ultramatt yta. Många vill ha det matta utseendet men väljer ofta en färg med glans, eftersom den är lättare att rengöra. Det behöver du inte göra längre. Dekso 1 Ultramatt är överraskande tvättbar, så att du kan ta bort smuts och fläckar med en mjuk borste eller med vatten och trasa.

Flügger Dekso-serien är baserad på 100% akrylat och kännetecknas vid god täckförmåga, lätt applicering och en robust och hållbar yta som efterlämnar ett fint resultat – varje gång.

Konsten att skapa ett hem med kulörer
Om du är sugen på att måla ditt hem med vackra kulörer kan Dekso 1 Ultramatt brytas i alla regnbågens kulörer. Målade väggar bidrar till en mysfaktor och dina rum får både personlighet och stil. Det kan vara svårt att välja den rätta kulören, så det är alltid en bra idé att testa kulören innan du målar.

Se ett urval av kulörer här
Med Flügger Dekso 1 Ultramatt får du miljövänlig färg, vilket hjälper till att säkerställa ett hälsosamt inomhusklimat - utan att kompromissa med kvaliteten. Det europeiska miljömärket Ecolabel och Svanen är din garanti för att färgen uppfyller strikta miljökrav.

Se färginspiration här

1
När endast den mattaste färgen är matt nog

Dekso 1 Ultramatt-serien är till kunden som önskar sig en vacker, enhetlig och ultramatt yta. Som dessutom är lätt att rengöra, vilket vanligtvis inte är förknippat med matt yta.

Se produktet her