Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Nordic Compositions

En unik och kontrastfylld tapetkollektion från Fiona, som binds samman av kulörer från den nordiska naturen. Den perfekta kollektionen för att uttrycka din personliga stil i hemmet.

Innan författaren skriver en roman, innan konstnären skapar en skulptur, innan regissören sätter upp ett nytt teaterstycke behövs en komposition. En idé om hur verket ska hänga samman.

Så är det också när vi skapar en ny tapetkollektion. Alla tapeter ska tillsammans utgöra något fulländat. Inte nödvändigtvis något perfekt men något som berättar en historia.

Kontrast

Vårt arbete har resulterat i en unik kollektion fylld med kontraster. 

Du hittar botaniska tapeter och industriella tapeter. De är detaljrika och de är enkla. De är mjuka och de är råa. De är ljusa och de är mörka. 

Men i kollektionen kommer du även att upptäcka hur de här kontrasterna binds samman av speciella kulörer.

 

Nordens natur och kulörer

Teija Bruhn, designern bakom kollektionen, hämtar inspiration från naturen – och framför allt de färgrika, korta årstiderna som kännetecknar Norden.

Här dominerar olika kulörer växelvis. Från de kalla och mjuka kulörerna på vintern till alla explosiva kulörer vi njuter av under våren, sommaren och hösten.

Den skiftande kulörpaletten hittar man även i Nordic Compositions. 

Här har man lagt stor vikt vid att sätta ihop en färgskala som är behaglig för ögat men där det samtidigt finns plats för dämpade och kraftfullare kulörer – precis som i naturen.

 

Ditt hem är ditt verk

I Nordic Compositions hittar du en viktig inspirationskälla till din egen personliga komposition i hemmet. 

En komposition, som inte behöver vara perfekt men som säger något om dig.

 

Info om kollektionen

  • Designer: Teija Bruhn. Svensk designer med rötter i nordligaste Finland. 
  • Mönster: Kollektionen består av sex mönster: Delicate Fern, Whispering Branch, Diva, Nordic Baroque, Intermezzo, In Bloom. Totalt 40 tapeter.