Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Sätt färg på hemmakontoret

Det är många av oss nu som sitter hemma i våra hemmakontor dag ut och dag in, som kan känna att färgen i rummet påverkar dig mer än normalt nu när du bosatt dig där mer än vad du är van vid. För det är faktiskt till stor del färgerna som påverkar dig. Om du känner att rummet påverkar dig negativt och att du börjar bli trött på hemmakontoret kanske du borde överväga och måla om väggarna.

När du ska måla om ett rum, exempelvis ett rum som du har omvandlat till ett hemmakontor kanske du vill välja färger baserat på hur de påverkar dig. Färgerna har olika egenskaper och hur de påverkar dig, därför är det viktigt att du hittar en som passar dig.

De gula färgerna gör oss mer optimistiska och öppnar våra sinnen för att ta inspiration från vad vi hittar i omgivningen omkring oss. 

 

Gula färger är som gröna färger, de kan hjälpa oss med koncentration och har en upplyftande effekt på sinnet. 

 

Här är färgerna No.37 Tawny Desert till vänster och 4333 Pale Yellow till höger.

Ett bra tips för nästa gång du väljer kulör är att tänka på hur kulörerna faktiskt påverkar dig i kropp och själ. Om du behöver hjälp med kulör- eller produktval står vi redo att hjälpa dig i din lokala Flügger färg-butik.