Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Jordnära kulörer

Jordfärger är hämtade direkt från jord, sten och trä. Med sina lugnande egenskaper skapar jordfärger som beige och brunt varm och naturlig atmosfär. På bilden ser du den vackra kulören 2357.

Därför ska du välja jordfärger

Nära naturen. Skapa en naturlig känsla av anslutning till naturen. Något som kan vara härligt om du saknar grönområden utanför eller bara vill få in mer av naturens skönhet och lugn.

Neutralt och klassiskt. Lugna, naturinspirerade kulörer går sällan ur mode. Välj beige och brun för en klassisk stil som är enkel att anpassa och komplettera med olika naturliga inredningselement.

Varma inbjudande rum: Jordnära kulörer ger ofta ett intimt och ombonat intryck. Färger som terrakotta, varm brun och krämig beige skapar inbjudande rum med en stabilitet och trygg atmosfär.

Djupa jordnära kulörer

Kom ihåg att välja kulör efter smak och den atmosfär du vill skapa. Naturliga färgtoner återges ofta i nyanser av brunt, beige, terrakotta, och andra jordnära nyanser. De har en tidlös och lugnande kvalitet och associeras ofta med naturen, varma landskap och organiska material.

Beige

Beige är en ljus, neutral färg som liknar sand eller ljusbrun. Den ger en varm och mjuk känsla och fungerar fint som basfärg för att skapa en luftig och naturlig atmosfär.


Brun

Brun är en mångsidig, jordnära färg som sträcker sig från ljusbrun till mörk choklad. Den ger en jordig, naturlig känsla och används för att skapa varma, inbjudande rum.


Terrakotta

Er en varm, rostfärgad nyans som påminner om lera. Den ger en rik och livlig känsla och används ofta för att skapa accentväggar eller detaljer.

Kamel 

Kamel är en varm, mellanbrun nyans som påminner om färgen på kamelhår. Den ger en jordig och naturlig känsla och används ofta för att skapa en elegant och tidlös atmosfär. Kamel är en nyans som kan användas som basfärg eller för att komplettera andra jordnära toner.


Kastanjebrun

Kastanjebrun är en rik, djupbrun färg som liknar färgen på kastanjer. Den är varm och inbjudande och särskilt effektiv när den används i kombination med andra jordnära färger för att skapa kontrast och variation.


Här kan du se alla våra kulörer.
Är du osäker på vilken kulör som passar bäst hemma - beställ ett kulörprov och provmåla så att du får se hur färgen verkligen ser ut på väggen!