Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

INTERIÖRFÄRG-KOLLEKTION

4 MOODS  |  18 KULÖRHARMONIER  |  72 KULÖRER

Färger inspirerar oss. Färger ökar vår aptit för livet och fokuserar vår uppmärksamhet. Färger omger oss varje dag och påverkar hur vi agerar, känner och beter oss.

Precis rätt nyans av lila på ditt kontor kommer att få din kreativitet att flöda och främja nya sätt att tänka.  Att använda en lugnande blå i sovrummet hjälper dig att sova längre och djupare. Att välja en ljusröd kommer att ändra rummets fokus till något helt annat.

Vår nya kulörkollektion är här för att hjälpa dig i ditt sökande efter de kulörer som bäst ramar in ditt liv. Du behöver bara fråga dig själv, vilket humör du vill färglägga?

Läs vidare och lär dig mer om vår nya Interior Color Collection. Eller klicka här för att se de 72 kulörerna.

4 MOODS

Beteendevetenskap pekar på kopplingen mellan färger och känslor. Länkar som stärker våra band med andra. Länkar som kan lägga till eller subtrahera från en situation och länkar som påverkar hur du arbetar i och använder ett rum.

Tillsammans med färgforskarna från PEJ Group har vi valt ut 72 kulörer som kan stödja hur du vill känna dig och bete dig i ett rum.

Den där speciella känslan av lugn vi upplever när vi omges av de gröna nyanserna i naturen. Eller den energigivande effekten från ljusare nyanser. Eller tankarna som framkallas av en levande lila kulör.

Vi väljer våra kulörer med estetik och trender i åtanke. Men vi bör även överväga hur de påverkar vårt utrymme och förbättrar vårt allmänna välbefinnande och livskvalitet.

Vi har därför delat in våra nya interiöra kulörer i 4 "moods" beroende på deras inflytande:

POSITIVE / positiva 

CALMING / lugnande

PERFORMANCE / prestationsfrämjande 

REFLECTIVE / reflekterande

18 KULÖRHARMONIER

Vill du kombinera mer än en kulör i ditt rum?

 

Att få in kulörer i ett hem kan vara svårt. Du kanske undrar om en kulör fungerar ihop med en annan, om en kulör försämrar ett rum eller får det att verka mindre. Eller om en kulör verkligen passar dig...

Vi har skapat en färgkarta som ska underlätta för dig. Varje kolumn i färgkartan består av 4 kulörer som harmoniserar både estetiskt och terapeutiskt. Så du lättare kan hitta de kulörer som matchar varandra och den stämning som du vill skapa.

Klicka vidare till de 4 "Moods" och se vilka kulörharmonier de har var och en.

Kanske en Wise färgharmoni för ditt arbetsrum?