Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Blå kulörer

Fem blå kulörer som passar riktigt bra på väggen.

Blå är en kunglig och dyrbar kulör – och en av de mest populära kulörerna i inredning. 

Den förändras mycket i förhållande till belysningen i rummet. Den mörkblå kulören skapar djup medan en ljusblå ger känslan av rymd och oändlighet. 

Generellt är blått lugnande och skapar en känsla av ro, avslappning och tillfredsställelse. Kulören symboliserar dessutom vänskap.

Berlinerblå no. 22

Berlinerblå är en klassisk kulör, som bygger på ett historiskt pigment. En klar kulör som passar bra som statementfärg i inredningen, t.ex. på en dörr eller en större möbel.

 

Eilersen Genéve

En mörk och mycket stilfull blå med ett osedvanligt djup. En blå kulör som ger en känsla av rymd jämfört med den övriga färgskalan eftersom den trots att den är mörk och mättad inte är intensiv utan snarare nedtonad. Passar otroligt fint med en stram och enkel design.

 

Noble Blue IN-767

En ljus och mycket stilfull blå som tillför rummet ett lätt uttryck. Kulören påminner om himlens blå toner.

 

Oregon Grape no. 53

En blå nyans som både ger en modern känsla och har referenser till funktionalismen – även kallad funkisstilen. Med Oregon Grape kan du skapa en blandning av något mycket aktuellt och ett inslag av designhistoria i din inredning.

 

Wegner Blue

En klassisk designblå, som har sitt ursprung i 1960-talets färgrika period – men är samtidigt kontrollerad och passar därför perfekt till stora ytor. Den tillför rummet karaktär.