Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Hitta din gröna kulör

Med ett oändligt utbud av möjliga kulörkombinationer kan målning med grönt vara ett bra sätt att få liv och energi i alla rum. I synnerhet innebär dess mångsidighet att den även kan skapa en lugnande atmosfär när den används strategiskt.

Oavsett om du vill experimentera med djupa och mörka nyanser eller föredrar glada, varma accenter av ljusare gröna, kan du vara säker på att Flügger har den perfekta nyansen av grönt som passar dina behov. Med en bred palett av vackra gröna kulörer kan du släppa loss din kreativitet och utforska de otaliga möjligheter som finns med gröna kulörer.

Inspiration till gröna kulörer

Grönt har en förmåga att tilltala ögat och skapa lugn i rummet. Den skapar referenser till naturen. Det är en ärlig och äkta kulör som ligger mellan kallt och varmt. 

Grönt är bra för att binda ihop kulörer – exempelvis passar grönt otroligt bra ihop med grått. En mycket mörk grön kulör kan kompletteras av en skarpare kulör.

De flesta gröna kulörer passar fint till både mörka och ljusa träslag samt metaller som koppar, mässing och stål. 

 

Eilersen Antwerpen

En grön kulör med inslag av blått. En kulör som valts för att matcha de många fina stoppningar som Eilersen erbjuder. Den passar särskilt fint till de ljusa stoppningarna – vita och skirt gråa. 

 

English Mist

Drömmer du om att vara nära kusten och naturen? Då passar den här gröna kulören perfekt. Den lyser upp rummet och har en friskhet utan att vara överväldigande.

 

Take a break IN-776

Denna gröna kulör har inslag av gult. Det gör att den ger ett sprött och friskt intryck. Trots den mättade kulören kan den användas till stora ytor eftersom den är dämpad och inte klargrön.

 

Vineyard NO.61

Den här kulören kommer från den stilhistoriska färgkartan, som vi har utarbetat tillsammans med Nationalmuseet i Danmark. Den representerar något klassiskt och historiskt. Den fungerar i många sammanhang och i olika arkitektoniska former.

 

Wegner Opal IN-803

Denna nyans är mörk och klar. Den påminner om de gröna inslag som finns i opalstenen. Den fungerar perfekt men gyllene metaller, mjuka ytor och mörka träslag.