Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Alltid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Kulörer, färgprover och färgkartor

 

Se ett urval av våra många kulörer, välj din favorit och beställ online direkt till din ytterdörr. Du kan även beställa en av våra A5-färgrutor att hänga på väggen, så att du kan testa kulören innan du bestämmer dig.

 

COLORS THAT MATTER

Kulörer är inte bara för dekoration. Speciellt inte när det gäller vår inredning och vardag och de har faktiskt en stor och ovärderlig betydelse för de flesta i livet. Kulörer är en unik möjlighet för individen att uttrycka sig och visa fragment eller till och med hela sidor av sig själva via uttrycksfulla och levande nyanser. Därför är det vanligtvis ett stort beslut när människor måste göra ett kulörval - oavsett om det är för väggen, taket eller en kökslucka.

Det finns många valmöjligheter men det finns ännu fler nyanser och du kan lätt välja fel kulör om du fattar ett förhastat beslut. Därför är det en bra idé att ta extra tid inför kulörvalet innan du börjar ditt måleriprojekt. Kanske kan det till och med vara idealiskt att avsätta en hel dag för urvalsprocessen. Fundera noga över vad kulörerna signalerar – och inte minst vad de säger om dig, ditt väsen och din personlighet. Du kan även överväga hur kulörerna matchar stämningen i rummet du vill måla. Om det finns ett specifikt tema i din inredning kan det vara en idé att försöka para ihop det med en matchande kulör.

Om du är väldigt osäker på kulörvalet kanske du vill titta igenom våra mest populära kulörer, som du hittar under sidan "Ett urval av kulörer". Du kan även beställa hem en eller flera färgrutor, så att du kan testa kulörens effekt och design innan du får en färg bruten i den kulören. Du kan beställa färgrutor under sidan "A5 kulörprover". Du kan även inspireras av en av våra färgkartor som du hittar under sidan, "Färgkartor för färg".