Snabb leverans
Altid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Altid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Gratis kulörkarta till dig


Vi på Flügger älskar kulörer eftersom de bidrar till att skapa stämning. Vi är stolta över att kunna presentera vår senaste kulörkarta Flügger 80, som innehåller 80 noggrant utvalda, tidlösa och harmoniska kulörer.

Vi tror på att de bästa besluten fattas med rätt inspiration vid din sida. Därför erbjuder vi dig vår senaste kulörkarta helt gratis! Bara anmäl dig till nyhetsbrevet och få en gratis kulörkarta hemsickad direkt i brevlådan - en liten present från oss till dig!

Om Flügger 80

Vår nya kulörkarta för inomhusfärger omfattar 80 noggrant utvalda nyanser som alla harmonierar perfekt med varandra. Oavsett om du föredrar att välja en enskild färg eller att experimentera med flera nyanser från paletten, är du garanterad en stilfull och sammanhängande uttryck. Det här ger dig möjlighet att utforska olika färgkombinationer och skapa rum som speglar din unika personliga stil.

Läs mer om Flügger 80 kulörkartan

Vad betyder kulörer för ditt hem?

Kulörer är mer än bara färg på väggen. De är uttryck för din personlighet och skapar stämning i ditt hem. Vår kulörkarta är noggrant sammansatt för att ge dig ett brett utbud av möjligheter, så att du kan berätta din egen unika historia genom din inredning. Från lugnande blå till varma jordtoner - hitta kulörer som återspeglar dig, ditt humör, din energi och som skapar välbefinnande.

Skapa rätt stämning i rummet med kulörer

Kulörer påverkar inte bara hur din bostad ser ut, utan också hur den känns. Gör det mysigt med varma, dämpade toner eller lägg till energi med klara färger. Grön symboliserar lugn och natur, blå skapar en känsla av ro, medan röd tillför värme och passion. Vår kulörkarta guidar dig till att välja färger som passar den stämning du önskar.

Utforska vår nya kulörkarta med 80 kulörer

Vår senaste kulörkarta är din nyckel till en värld av visuell inspiration. Med noggrant utvalda kulörer och ett brett utbud nyanser är vår kulörkarta utformad för att hjälpa dig att välja. Låt dig inspireras av kombinationer och upptäck nya möjligheter att förvandla dina rum.